Κεντρική NBA NCAA Ανατροπή (;) στο Kentucky

Ανατροπή (;) στο Kentucky

cauley stein

cauley-stein

Μία είδηση που μπορεί να αλλάξει τον ρουν της ιστορίας του φετινού Final Four της March Madness περιμένει επιβεβαίωση απόψε. Ο Willie Cauley – Stein είναι (πολύ) καλύτερα και δεν αποκλείεται να δώσει το “παρών” στον ημιτελικό κόντρα στο Wisconsin, παρά τα όσα αναφέρονταν στην αρχή της εβδομάδας (“Δεν προλαβαίνει ο Cauley – Stein“).

Πλέον όλα δείχνουν πολύ καλύτερα στον “λαβωμένο” αστράγαλο του δευτεροετούς σέντερ, ο οποίος τόνισε πως ενδέχεται να ενισχύσει κανονικά τους “Wildcats” στην αποψινή μονομαχία με τους “Badgers“.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξω“, ήταν η αρχική του τοποθέτηση για το ζήτημα, ενώ συνέχισε: “Θα έλεγα πως πηγαίνω καλύτερα μέρα με τη μέρα. Εννοώ πως αυτό εξαρτάται από το πώς θα νιώθω την ημέρα του αγώνα ή από το τι θα πουν οι γιατροί με τον κόουτς“.

Δεδομένο είναι πάντως πως στην παρούσα φάση δεν μοιάζει τόσο… αδύνατο να φορέσει τα αθλητικά του και να παλέψει με τον Fran Kaminsky (και τους υπόλοιπους “Badgers“) κάτω από το καλάθι.

Στην αρχή δεν μπορούσα καν να περπατήσω. Δεν το πίεζα καθόλου. Ήμουν για τρεις ημέρες με πατερίτσες. Άφησα τις πατερίτσες την Πέμπτη και δοκίμασα να βάλω μπότα, αλλά δεν ήθελα. Οπότε τις παράτησα και ξαναφόρεσα τα παπούτσια μου“, τόνισε χαρακτηριστικά ενώ κατέληξε εκφράζοντας το… παράπονό του: “Νιώθω σαν τα παιδάκια στο σχολείο. Νιώθω ότι δεν διασκεδάζω όσο οι συμπαίκτες μου επειδή δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…