Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ανανεώνεται με Παπαδιονυσίου

Ανανεώνεται με Παπαδιονυσίου

tsiotras papadionisiou

tsiotras-papadionisiou

Η φετινή χρονιά δεν κύλησε με την προβλεπόμενη επιτυχία για το Ρέθυμνο, το οποίο δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η πρόσκαιρη αποτυχία όμως φαίνεται πως πεισμώνει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Η πρώτη τους κίνηση είναι η παραμονή του Καλίστους Εζιούκου (“Κρατάει Εζιούκου“) την οποία σας αποκαλύψαμε χθες, αλλά η συνέχεια είναι ακόμη πιο… δυναμική.

Οι “μπλε” φιλοδοξούν να “ποτιστούν” με “νεανικό αίμα” και γι αυτό το λόγο έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Γιώργο Παπαδιονυσίου. Ο νεαρός πλεϊμέικερ αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τη φανέλα του Φιλαθλητικού (σ.σ.: 6.5 πόντοι, 2.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά παιχνίδι μέχρις στιγμής) δείχνοντας πως… το έχει.

Και πώς να είναι διαφορετικά άλλωστε όταν πρόκειται για ένα παιδί που τα τελευταία χρόνια βελτιώνεται διαρκώς, ενώ αποτελεί σταθερά μέλος των “μικρών” εθνικών ομάδων της χώρας μας.

Το ταλέντο του και η προοπτική να εξελιχθεί σε έναν πλεϊμέικερ πρώτης γραμμής δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα ραντάρ του Ρεθύμνου, το οποίο αναμένεται να τον κάνει δικό του άμεσα και με αυτόν τον τρόπο να προσθέσει λίγο νεανικόενθουσιασμό στη μηχανή του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Είπαμε, η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά στην Κρήτη δείχνουν διάθεση να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα πολλά μέτωπα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…