Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχουμε αρκετές πιθανότητες”

“Έχουμε αρκετές πιθανότητες”

bartzokas osfp real

bartzokas-osfp-real

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στις δηλώσεις του στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι “ερυθρόλευκοι”, ευχαρίστησε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ενώ παράλληλα ανέφερε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει ό,τι πιθανότητες έχει για να βρεθεί στο φάιναλ φορ:

“Δεν μπορώ να ξεκινήσω διαφορετικά από το να αποθεώσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Ποτέ δεν θυμάμαι τέτοια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ήταν ένα πάρτι σήμερα (σ.σ. χθες). Η αποστολή μας παραμένει δύσκολη, παρότι πήραμε δύο σερί νίκες απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Γι’ αυτό πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στο τέταρτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

“Είχαμε πολύ καλή αμυντική συγκέντρωση και λιγοστά νεκρά διαστήματα. Οι αριθμοί δείχνουν πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Η Ρεάλ έχει πολύ καλή δημιουργία και τους περιορίσαμε σε 10 ασίστ, ενώ εμείς είχαμε 19, δείγμα της ομαδικότητας και διάθεσης που έχουμε.

Κερδίσαμε μέσα σε τρεις μέρες δύο φορές μια ομάδα που είχε στην ουσία μέχρι τώρα δύο ήττες. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχαμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά δυστυχώς παίξαμε σε καθοριστικά ματς του Top-16 χωρίς βασικούς παίκτες”.

Τέλος, για τον πέμπτο αγώνα αλλά και για τα προβλήματα του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε: “Δεν είμαστε φαβορί, αλλά έχουμε αρκετές πιθανότητες και θα τις κυνηγήσουμε για να πάμε στο φάιναλ φορ. Ο Πέτγουεϊ έκανε ένεση για να παίξει και του αξίζουν συγχαρητήρια. Η κούραση είναι συσσωρευτική και για τις δύο ομάδες. Θα προσπαθούμε να τη διαχειριστούμε, όπως και η Ρεάλ. Θα έρθει μαζί μας και ο Στράτος (Περπέρογλου), που θα ήταν εντελώς παρακινδυνευμένο να παίξει σήμερα (σ.σ. χθες)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…