Κεντρική Ασίστ Shadow Ένας “Αετός” για την Αθήνα

Ένας “Αετός” για την Αθήνα

papachristopoulos gios

papachristopoulos-gios

Η εφετινή χρονιά μοιάζει να είναι δικιά του. Μοιάζει να είναι του Αετού Αγίου Παντελεήμονα δηλαδή, ο οποίος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για το άλμα προς την Α2. Σε αγωνιστικό επίπεδο αυτά. Σε… αυτοδιοικητικό επίπεδο, ο αγώνας τώρα ξεκινά για τον δραστήριο πρόεδρο του Αετού, Χρήστο Παπαχριστόπουλο, ο οποίος με σύνθημα “Ένας “Αετόςστη μάχη των Δημοτικών Εκλογών“, θα διεκδικήσει την ψήφο του λαού της Αθήνας, με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη “Αθήνα, πόλη της ζωής μας”.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος γεννήθηκε το 1985, διατηρεί εταιρία παροχής υπηρεσιών καθαριότητας με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και κατοικεί. Ονειρεύεται και ευελπιστεί να μπορέσει να βοηθήσει τον δήμο Αθηναίων κυρίως σε θέματα Αθλητισμού.

Η επίμονη ενασχόλησή του με τον αθλητισμό αποδεικνύεται και από τα πεπραγμένα του ιδίου και της οικογένειάς του στην ομάδα μπάσκετ του Αετού από την εποχή, που η ομάδα αγωνιζόταν στην Δ΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Το ebasket όπως εύχεται σε οποιονδήποτε υποψήφιο προέρχεται από τον χώρο του μπάσκετ, εύχεται από καρδιάς καλή δύναμη και πρωτιές… στον Χρήστο Παπαχριστόπουλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…