Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άφησε αιχμές και ο Γουάλας

Άφησε αιχμές και ο Γουάλας

wallace cj milano

wallace-cj-milano

Ο αποκλεισμός της Αρμάνι Μιλάνο από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα που θα διεξαχθεί στην ιταλική πόλη απογοήτευσε το Σι Τζέι Γουάλας ο οποίος έριξε τα βέλη του προς τη διαιτησία. Ο φόργουορντ της ιταλικής ομάδας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τέταρτου ματς φέρεται να θεώρησε ως υπεύθυνους τους τρεις ρέφερι για την ήττα της ομάδας του.

“Εννοείται πως πιστεύω αυτά που λέω. Είπα λοιπόν ότι οι υπάλληλοι “άλλαξαν” αυτό το παιχνίδι και αυτή είναι η γνώμη μου. Μπορούν να υποβάλλουν καταγγελία, αλλά έτσι αισθάνομαι και οι ρέφερι οφείλουν να το ξέρουν. Δεν είναι δυνατόν να σφυρίζουν μονόπλευρα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι”, ήταν σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, τα όσα είπε ο Γουάλας ύστερα από τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Αν όντως οι δηλώσεις αυτές ευσταθούν, τότε ο Γουάλας θα κληθεί σε απολογία από την Ευρωλίγκα; Θυμίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή θα διεξάγει έρευνα για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί διαιτητών σε “εντεταλμένη υπηρεσία“, προκειμένου να διαπιστωθεί η αληθοφάνεια τους.

Θα υπάρχει ανάλογη ευαισθησία και με τον Γουάλας; Γιατί ο φόργουορντ της Αρμάνι τα έβαλε και με τους διαιτητές αλλά και με αυτούς που τους ορίζουν, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αμφισβητεί την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Αναμένουμε την αντίδραση των υπευθύνων της Ευρωλίγκα οι οποίοι δείχνουν μέχρι στιγμής ότι ενοχλούνται μόνο με όσους μιλούν ελληνικά…

Δηλώσεις κατά της διαιτησίας είχε κάνει και ο Βίκτορ Κριάπα μετά το τρίτο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε τότε ασχολήθηκε κανείς από την Ευρωλίγκα. Για να δούμε τώρα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …