Κεντρική Basket League ΑΕΚ AΣΕΑΔ… κατόπιν εορτής

AΣΕΑΔ… κατόπιν εορτής

alexiou hotel

alexiou-hotel

Τι σας έγραφε τις προάλλες ο Γιώργος Κογκαλίδης για το ΑΣΕΑΔ; Τι σας γράφαμε εμείς από το παρόν βήμα για την ενδεχόμενη (μη) απόφαση στην προσφυγή της ΑΕΚ;

Η “Βασίλισσα” παίζει αύριο (Σάββατο) με τους Ικάρους Σερρών, το ένα από τα δύο ματς, βάσει των οποίων δεν δικαιούται να ανοίξει τις πόρτες της Ζωφριάς εξαιτίας της τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή της ΕΟΚ. Η ΑΕΚ είχε προσφύγει έγκαιρα στο Ανώτατο Συμβούλιο, αφού καλώς-καλώς, καλώς βασικά, ένιωσε ότι αδικήθηκε. Το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την υπόθεση, χθες, αλλά ετυμηγορία αποφάσισε να λάβει την ερχόμενη εβδομάδα, αν λάβει, ήτοι μετά την αναμέτρηση με τους Ικάρους!

Ποιο είναι το παράδοξο;

Ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ποινής. Οι δύο αγωνιστικές προέκυψαν με συμψηφισμό, επειδή η ΑΕΚ ήταν υπότροπη. Με βάση τις ελάχιστες νομικές γνώσεις ακόμη κι ενός ημιμαθούς, λοιπόν, το ΑΣΕΑΔ θα αποφασίσει επί της μιας αγωνιστικής. Όπερ σημαίνει ή δεν θα ακυρώσει την ποινή και θα μείνουν οι δύο αγωνιστικές, άρα και με τον Κόροιβο η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς τον κόσμο της. Ή, θα ακυρώσει την ποινή, ήτοι και τις δύο αγωνιστικές, αλλά θα είναι μισό… δώρον-άδωρο, διότι θα έχει ήδη εκτίσει, χωρίς να φταίει την μια αγωνιστική ποινής με τους Ικάρους, αφού το ματς γίνεται αύριο!

Δεν ξέρουμε αν το ΑΣΕΑΔ προκειμένου να μην εκτεθεί με την “κατόπιν εορτής” απόφαση, τελικώς δεν δικαιώσει την ΑΕΚ και στείλει στον κάλαθο των αχρήστων την επιχειρηματολογία και το υπόμνημα (που θα παραδοθεί μέχρι Τετάρτη) του Αλέξη Αλεξίου. Ξέρουμε, ότι σε μία περίοδο ευαίσθητη, όπου κρίνεται άνοδος στην Α1, για άλλη μια φορά το ΑΣΕΑΔ εμφανίζεται ανακόλουθο. Όπερ σημαίνει γιατί να υπάρχει; Ορθά είχε γράψει ο Γιώργος Κογκαλίδης, και δεν συνιστά αυτό προσβολή στους θεσμούς (σ.σ. ενδέχεται όντως οι δικαστές να αντιμετωπίζουν οικονομικά ή λειτουργικά προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να… σκεφτούν):

Καταργήστε το

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…