Κεντρική Διεθνή Ώρα για τα νοκ-άουτ

Ώρα για τα νοκ-άουτ

minard budivelnik nanterre

minard-budivelnik-nanterre

Το Eurocup επιστρέφει με τις 16 ομάδες που πήραν το εισιτήριο στη φάση των “32” να στοχεύουν στο να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση, η οποία θα κριθεί στους επαναληπτικούς που θα διεξαχθούν την επόμενη βδομάδα.

Γηπεδούχοι είναι όσοι κατέλαβαν τις δεύτερες θέσεις στη φάση των ομίλων, ενώ οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα των ομάδων που τερμάτισαν πρώτες.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα (4/3) με την αναμέτρηση της Μπουντιβέλνικ κόντρα στη Ναντέρ (19:00), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ζαλγκίρις Κάουνας, στη Λιθουανία, καθώς η ασταθής κατάσταση στην Ουκρανία δεν εξασφαλίζει την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Το έτερο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό μεταξύ της Μπεσίκτας και της Νίζνι, με ώρα έναρξης τις 20:00.

Το… κυρίως πιάτο της εβδομάδας είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (5/3) και πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό μεταξύ της Χιμίκ και της Άνκαρα (18:00). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει τις ίδιες ιδιαιτερότητες με το παιχνίδι της Μπουντιβέλνικ, καθώς ούτε η Χιμίκ μπορεί να αγωνιστεί στην Ουκρανία. Έτσι, ορίστηκε σαν έδρα το Αμπντί Ιπεκτσί της Κωνσταντινούπολης, ενώ άλλαξε και η μέρα διεξαγωγής, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη (4/3).

Στη μάχη για την πρόκριση ρίχνεται την Τετάρτη και η Ούνικς Καζάν των Ζήση, Βουγιούκα και Καϊμακόγλου η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νίμπουρκ στις 19:30 και έχει στόχο να αποκτήσει σκορ που της εξασφαλίζει την πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Τετάρτης, η Ουλμ φιλοξενεί την Χάποελ Ιερουσαλήμ (20:00), ο Ερυθρός Αστέρας την Λιέτουβος Ρίτας (20:30), η Σάσαρι την Άλμπα Βερολίνου (21:30), ενώ το πρόγραμμα “κλείνει” με ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια, με τη Βαλένθια να υποδέχεται την Χίμκι (21:45).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014
(19:00) Μπουντιβέλνικ – Ναντέρ
(20:00) Μπεσίκτας – Νίζνι

Τετάρτη 5 Μαρτίου
(18:00) Χιμίκ – Άνκαρα
(19:30) Νίμπουρκ – Ούνικς Καζάν
(20:00) Ουλμ – Χάποελ Ιερουσαλήμ
(20:30) Ερυθρός Αστέρας – Λιέτουβος Ρίτας
(21:30) Σάσαρι – Άλμπα Βερολίνου
(21:45) Βαλένθια – Χίμκι

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …