Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Χλωμό” για Ιλιασόβα

“Χλωμό” για Ιλιασόβα

ilyasova turkey

ilyasova-turkey

Χωρίς τον Ερσάν Ιλιασόβα ενδέχεται να παραταχθεί η εθνική Τουρκίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας αφού ο τραυματισμός του φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς στον αστράγαλο ίσως τον αναγκάσει να μην ταξιδέψει στην Ιβηρική χερσόνησο.

Ο 27χρονος άσος φέρεται να μίλησε σε αμερικανικά ΜΜΕ όπου τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να δώσει το “παρών” στα παρκέ της Ισπανίας. Ο Ιλιασόβα τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα των Μπακς με τους Σακραμέντο Κινγκς (26/3) και οι γιατροί που τον εξέτασαν, του συνέστησαν ξεκούραση αλλά και να ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία ούτως ώστε να αποφύγει το “νυστέρι”.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν προσδιόρισαν το χρονικό διάστημα της απουσίας του, ωστόσο είναι “χλωμό” να χρησιμοποιηθεί σε κάποια από τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν ειδικά από την στιγμή που τα “ελάφια” δεν έχουν ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Όμως αυτός ο τραυματισμός μπορεί να επηρεάσει και την παρουσία του Ιλιασόβα στο Παγκόσμιο Κυπέλλο καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο παίκτης να προτιμήσει να “γεμίσει μπαταρίες” του ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια αν τυχόν ο Ιλιασόβα δεν συμμετάσχει στο τουρνουά τότε θα προστεθεί ακόμα ένας “πονοκέφαλος” στον Εργκίν Αταμάν που θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του. Φέτος ο διεθνής άσος που έπαιξε στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, έδωσε το “παρών” σε 55 αγώνες για την κανονική διάρκεια του NBA έχοντας μέσο όρο 11,2 πόντους και 6,2 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…