Κεντρική Ελλάδα Βετεράνοι Φιλικό τουρνουά στη Λάρισα

Φιλικό τουρνουά στη Λάρισα

basketa2

basketa2

Το προσεχές Σάββατο (15/3) ο Σύλλογος Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Λάρισας διοργανώνει φιλικό τουρνουά μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό με την συμμετοχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ και των “Πελαργών“.

Επίσης στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε αναφέρεται και η διεξαγωγή της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου στην οποία θα ανακοινωθούν και οι εκδρομές υποστήριξης της εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Αναλυτικά:

Φιλικό Τουρνουά Μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει το Σάββατο 15 Μαρτίου ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας με τη συμμετοχή της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ και των “Πελαργών“.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο τοπικός Δήμος αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ενισχύοντας το έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Αγάπη” προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες δημοτών του.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό “Ι. Πατάκης” της Νίκαιας Λάρισας, το οποίο παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου Κιλελέρ και τον ΓΣ Νίκαιας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

13:00 ΣΒΚ Λάρισας – Βετεράνοι Θεσσαλονίκης

15:00 “Πελαργοί”- Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής

Ανάμεσα στα 2 παιχνίδια θα γίνει διαγωνισμός 3πόντων με συμμετοχή 2 αθλητών από κάθε ομάδα

Στους Βετεράνους Θεσσαλονίκης θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Χάρις Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Χρήστος Κουντουράκης και Τάκης Καρατζουλίδης, ενώ στην Ομάδα της Βουλής οι Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Περίπου 70 “Πελαργοί” από όλη την Ελλάδα καταφθάνουν σήμερα στη Λάρισα για να δώσουν το δικό τους χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου και να υποστηρίξουν έμπρακτα το φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 10:00 στο κεντρικό ξενοδοχείο Park της Λάρισας θα λάβει χώρα η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, στην οποία θα ανακοινωθούν για όλους τους Έλληνες Φιλάθλους οι εκδρομές υποστήριξης της “Επίσημης Αγαπημένης” στο προσεχές Mundobasket 2014 της Ισπανίας.
Το ξενοδοχείο που θα διαμείνουν οι “Πελαργοί” είναι ήδη πλήρες, οπότε, για αφίξεις της τελευταίας στιγμής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 6977788121call skype logo6977788121 (Μηλούσης Θάνος, μέλος ΔΣ)

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος, Η Γραμματέας
Φώτης Σαχαρίδης, Μαριέττα Ράσκου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Βετεράνοι

Δειτε επισης

Βετεράνοι: Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ [vid]

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές πήραν μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Δείχνοντας για μια ακόμα …