Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Φιλικό “αγάπης”

Φιλικό “αγάπης”

kalafatakis rethymno

kalafatakis-rethymno

Το Ρέθυμνο σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης θα διοργανώσει φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο κλειστό Γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” την Παρασκευή (07/03) στις 18:00, όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ. Το εισιτήριο θα κοστίζει 2 ευρώ ενώ θα υπάρχουν και πολλές εκδηλώσεις σαν… προθέρμανση πριν το επερχόμενο All Star Game που θα γίνει στα Χανιά, 8-9 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης  συνδιοργανώνουν για 2η χρονιά ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ με σύνθημα “ΜΑΖΙ“,  που στόχο έχει την ενδυνάμωση της σχέσης του Πανεπιστημίου με την ομάδα μας,  αλλά και την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Στον αγώνα αυτόν,  που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη την Παρασκευή 7/3 και ώρα 18.00, φέτος θα συμμετέχουν εκτός της ομάδας μπάσκετ του Πανεπιστημίου, σπουδαίοι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές και μέλη της ομάδας μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 2€ και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις και θέαμα,  επίδειξη καρφωμάτων και διαγωνισμό με δώρο δωρεάν εισιτήρια για το ALLSTAR που θα γίνει στα Χανιά το Σαββατοκύριακο.

Ελπίζουμε, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, όλοι οι φίλοι μας  να αγκαλιάσουν αυτή την σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας και να έρθουν να παρακολουθήσουν ένα διαφορετικό αγώνα γεμάτο θέαμα και αγάπη.

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα.

Προμηθευτείτε άμεσα τα εισιτήριά σας από τα γραφεία μας (Λεωφόρος Κουντουριώτη 129, 09:00-14:00 & 18:00-21:00), αλλά και τον σύλλογο φοιτητών Πολιτικών επιστημών.

Υποστηρικτές του αγώνα είναι η AVIN, η Κρητική Επιθεώρηση, το Goodnet.gr, o Team-FM 102 και η Lime Graphic Design.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…