Κεντρική Διεθνή Τη… λύτρωσε ο Ρόουλαντ

Τη… λύτρωσε ο Ρόουλαντ

trabzonspor banvit 07 10 2013 01

trabzonspor-banvit_07-10-2013_01

Σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Τουρκίας παρέμεινε η Μπάνβιτ η οποία “απέδρασε” με το διπλό από την Τραπεζούντα και έριξε στο… καναβάτσο την Τραμπζονσπόρ με 86-85 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ο Ερλ Ρόουλαντ με γκολ-φάουλ, 4 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη, διαμόρφωσε το τελικό σκορ και “λύτρωσε” το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη που συνεχίζει με ρεκόρ 23-1. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εντυπωσιακός και τελείωσε το ματς με 34 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Τσακ Ντέιβις πρόσθεσε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι κρατούσαν το ροζ φύλλο στα χέρια τους χάρη σε καλάθι του Τζακ Κούλεϊ στα 13 δευτερόλεπτα ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό αφού τελευταίος “μίλησε” ο Ρόουλαντ. Ο Κερκ Πένι με 18 πόντους και ο Ζερόμ Ραντλ με 15 πόντους και 8 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι για τους ηττημένους που υποχώρησαν στο 10-14.

Όγδοη νίκη για Ταπούτο

Η Ολίν Εντιρνέ του Χρήστου Ταπούτου διέσυρε εντός έδρας την Αλιάγκα Πέτκιμ με 98-79 και πέτυχε την όγδοη φετινή της νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν “σαρωτικοί”, προηγήθηκαν με 34-16 με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου και ακολούθως δεν είχαν πρόβλημα να διατηρήσουν την πρωτοπορία μέχρι το τέλος έχοντας 12/30 (40%) στα τρίποντα. Ο Ντάριους Ουάσινγκτον με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ενώ ο Ταπούτος είχε 18 πόντους (4/4 βολές, 1/4 δίποντα, 4/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε περίπου 23 λεπτά. Από τους ηττημένους που έμειναν “ουραγοί” με ρεκόρ 3-21 δεν έφτανε ο Τσεϊχούν Αλτάι (24 πόντοι, 6 ασίστ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …