Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Τελικός… για εμάς”

“Τελικός… για εμάς”

alvertis poli

alvertis-poli

Χαρακτήρα “τελικού” έδωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στο αυριανό (20/3, 21:45) εντός έδρας παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

“Κοιτώντας τη βαθμολογία το παιχνίδι γίνεται πραγματικά σημαντικό. Είναι τελικός για μας. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη προκειμένου να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ. Συναισθηματικά σίγουρα θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, υποδεχόμενοι τον Ομπράντοβιτς πίσω στο ΟΑΚΑ. Θα προσπαθήσουμε να μην μας επηρεάσει αυτό, από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε μια δουλειά πάνω στο παρκέ. Θα τρέξουμε λίγο παραπάνω, χωρίς όμως να θυσιάσουμε την καλή μας άμυνα, ένα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει όλη τη χρονιά”, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Από τη μεριά του ο Μάικ Μπατίστ πρόσθεσε: “Πρώτα από όλα γνωρίζουμε πως θα είναι ένα ιδιαίτερο βράδυ, υποδεχόμενοι πίσω έναν άνθρωπο που ήταν οικογένεια για μας, που είναι σαν αδερφός μας. Αλλά στο τέλος της ημέρας έχουμε μια δουλειά να κάνουμε και αυτή είναι να κερδίσουμε.

Ο Ομπράντοβιτς αξίζει κάθε θερμή υποδοχή από τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο. Θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα, αλλά θα παλέψουμε για τις… ζωές μας και μια θέση στα πλέι οφ, οπότε θα αφήσουμε στην άκρη όλους τους πανηγυρισμούς και τις υποδοχές και θα μπούμε να κερδίσουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

Οι 12 εκλεκτοί του Παναθηναϊκού για το ματς με Μακάμπι. Σε περίπου μισή ώρα από τώρα (20:3…