Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Τα δίνω όλα για τον υιό μου”

“Τα δίνω όλα για τον υιό μου”

gabriel rethymno kolossos

gabriel-rethymno-kolossos

Ο Κένι Γκάμπριελ ήταν ο κορυφαίος του Ρεθύμνου στην νίκη εναντίον του  ΚΑΟΔ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε double-double με 26 πόντους (6/7 διπ.-3/8 τρ.-5/7 βολές), 10 ριμπάουντ ενώ είχε ακόμα 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 κερδισμένα φάουλ αγωνιζόμενος για 33:14. Η τρομερή του απόδοση ώθησε την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη σε αυτή την επικράτηση που την διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ και του έδωσε, συν τοις άλλοις, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Γκάμπριελ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως ο γιός του αποτελεί για τον ίδιο, τον κινητήριο μοχλό ώστε να προσπαθεί όσο πιο σκληρά μπορεί, αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των φιλάθλων και υπογράμμισε πως ανάλογη συνέχεια θα οδηγήσει το Ρέθυμνο στα πλέι οφ:

“Πρώτα απ’όλα ο αγώνας με την ομάδα της Δράμας ήταν πολύ σημαντικός και έπρεπε να βγούμε στο παρκέ αποφασισμένοι για να κερδίσουμε. Αυτό έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε. Είναι δύσκολο να βγεις MVP επειδή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, εγώ όμως προσπάθησα σκληρά χθες και κατάφερα να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα μου.

Ευτυχώς, για μένα, έχω δίπλα μου την οικογένεια μου και είναι κοντά μου σε κάθε παιχνίδι. Όταν με παρακολουθεί ο γιος μου δεν μπορώ να τον απογοητεύσω και τα δίνω όλα για αυτόν. Φυσικά, με βοήθησε και το ότι έπαιξα μπροστά στους φιλάθλους μας.

Όσον αφορά στη συνέχεια της ομάδας μας, πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά σαν ομάδα θα βάλουμε σοβαρή υποψηφιότητα για την οκτάδα και τα πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …