Κεντρική Διεθνή Τα αποτελέσματα (Eurocup)

Τα αποτελέσματα (Eurocup)

doron perkins besiktas nizhny

doron-perkins-besiktas-nizhny

Ήθελε τον Λιθουανό της…
Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της φάσης των “16” του Eurocup η Μπουντιβέλνικ επιβλήθηκε εντός έδρας της Ναντέρ με 86-82 στο πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους “μονομαχίας” και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Οι Ουκρανοί δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός ότι αγωνίστηκαν στη Λιθουανία και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση!

Βέβαια, η διαφορά των τεσσάρων πόντων δεν εξασφαλίζει τίποτα και η ρεβάνς αναμένεται να καθορίσει την ομάδα η οποία θα πάρει το εισιτήριο για τους “8” της διοργάνωσης.

“Όλα τα λεφτά” για τους νικητές ήταν ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 μπλοκ. Ο Λιθουανός αγωνίστηκε εντός έδρας και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, σημειώνοντας μια καταπληκτική εμφάνιση. Τον ακολούθησε ο Στρέλνιεκς με 8 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Για τους φιλοξενούμενους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τόμας, ο οποίος σταμάτησε στους 21 πόντους.

Με το ένα… πόδι στους “8”

Επιβλητική η Μπεσίκτας! Η τουρκική ομάδα πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup, επικρατώντας εντός έδρας της Νίζνι με 88-71.

Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Κρις Λόφτον, ο οποίος πήρε από το… χέρι τη Μπεσίκτας σημειώνοντας 28 πόντους! Άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Γιαγκμούρ και Πέρκινς που σημείωσαν από 12 πόντους.

Για τη Νίζνι, ο Ροτσέσκι ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους, ενώ άλλους 19 πέτυχε ο Αντόνοφ. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετοί για να κρατήσουν τη διαφορά σε χαμηλά επίπεδα και πλέον η Νίζνι χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να προκριθεί.

Τα αποτελέσματα:
Μπουντιβέλνικ – Ναντέρ 86-82
Μπεσίκτας – Νίζνι 88-71.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…