Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Σφυρίζει… ιταλικά

Σφυρίζει… ιταλικά

isiogonis panagiotis

isiogonis-panagiotis

Όπου κι αν κοιτάξει κανείς -σε όποια γωνιά της γης- θα βρει κι έναν Έλληνα, ο οποίος έχει… πορτοκαλί σφραγίδα στο διαβατήριο του. Πόσο μάλλον αν ψάξει στις γειτονικές μας χώρες, όπως για παράδειγμα στην Ιταλία, όπου αρκετοί συμπατριώτες μας βρίσκουν “στέγη” (βλέπε ομάδα).

Ο Παναγιώτης Ισιγώνης (ο μεσαίος στη φωτογραφία) είναι ξεχωριστή περίπτωση. Συνδυάζει το μπάσκετ με το πανεπιστήμιο, καθώς κάνει το Phd στη Βενετία. Είναι μηχανικός περιβάλλοντος και πήρε το πτυχίο του στα Χανιά. Στην Ιταλία και στο Università Ca’ Foscari Venezia, κάνει το “διδακτορικό” του, αλλά παράλληλα ασχολείται με τη διαιτησία, που είναι η μεγάλη του αγάπη.

Αν και δεν του αναγνώρισαν στην Ιταλία την ελληνική αξιολόγηση (σ.σ. πέρασε στο προστάζ του 2012) “σφυρίζει” D regional ανδρών, που είναι δύο κατηγορίες κάτω από τη Γ’ εθνική Ιταλίας και Β’ regional γυναικών, που είναι μία κατηγορία πριν την… Α3 γυναικών.

Μηχανικός περιβάλλοντος, ο οποίος δουλεύει στην Ιταλία και κάνει το χόμπι του, τη διαιτησία στο μπάσκετ, ένα παιδί από την Πάρο, που συνδυάζει όλα όσα θέλει να κάνει. Του ευχόμαστε να περνά καλά, άλλωστε γι’ αυτό είναι το μπάσκετ…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…