Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Συνέβαλε όλη η ομάδα”

“Συνέβαλε όλη η ομάδα”

Trikala Paneleysiniakos Evans

Trikala-Paneleysiniakos-Evans

Η εκπληκτική απόδοση του Κρις Έβανς, αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στην πολύ σημαντική νίκη των Τρικάλων ενάντια στο Ρέθυμνο. Ο Αμερικανός φόργουορντ τελείωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους (6/10 διπ.-3/7 τρ.-4/5 βολές), 12 ριμπάουντ , 1 ασίστ και 2 κλεψίματα στα 35:40 που αγωνίστηκε, συγκεντρώνοντας 30 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης για την 21η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε, αρχικά, στην τεράστιας σημασίας νίκη με το Ρέθυμνο που έφερε τα Τρίκαλα ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή:

“Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήταν πολύ κομβικό για μας και με την νίκη μας κάναμε ένα καθοριστικό βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Νιώσαμε ευτυχισμένοι στο τέλος και η χαρά μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί δώσαμε χαρά σε όλους τους φιλάθλους μας, σε όλη την πόλη των Τρικάλων που μας στηρίζει από την αρχή της σεζόν και μας έδωσε κουράγιο ακόμη και μετά από άτυχα αποτελέσματα”.

Στη συνέχεια, για την διάκριση του, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος και τόνισε πως αυτή η εμφάνιση αποτέλεσε την απάντηση στο γεγονός που δεν επιλέχθηκε στο All Star Game:

“Ήταν κάτι που με γεμίζει με χαρά και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Δεν σας κρύβω ότι ήμουν αρκετά απογοητευμένος από το γεγονός πως δε συμμετείχα στο All Star game και ήθελα να αποδείξω ότι έπρεπε και εγώ να είμαι εκεί. Ήταν  μία απάντηση η εμφάνιση μου στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Σε αυτό όμως συνέβαλε όλη η ομάδα με τον τρόπο που έπαιξε”.

Τέλος, όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος υπογράμμισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα ενώ έδειξε πως έχει μεγαλύτερες βλέψεις από την απλή παραμονή:

“Όπως μας είπε και ο κόουτς το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά θα μπορέσουμε στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε και κάτι παραπάνω ίσως αλλά επαναλαμβάνω ότι ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή και σε αυτό εστιάζουμε όλοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …