Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ”

“Συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ”

scariolo osfp laboral

 

scariolo-osfp-laboral

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα, Σέρτζιο Σκαριόλο, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές Ευρώπης για την απόδοσή τους σε άμυνα και επίθεση.

Από την ομάδα του κρατάει μόνο τα πρώτα πέντε λεπτά, όταν και προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο, στη συνέχεια όπως παραδέχτηκε οι παίκτες του έχασαν τη συγκέντρωσή τους.

Αναλυτικά, ο Ιταλός κόουτς δήλωσε: “Δεν θα πω πολλά, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε καλή αρχή, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωση μας, φάνηκαν οι αδυναμίες μας, δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε και η διαφορά ξέφυγε. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά εμείς δεν μπορέσαμε καν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο βαθμολογικό για εμάς, αλλά εμείς θα έπρεπε και θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε για την τιμή μας και την τιμή της διοργάνωσης καθώς μένουν ακόμη ορισμένα παιχνίδια ως το τέλος της διοργάνωσης”.

Ο Σκαριόλο σχολίασε και την αποχώρηση του Λαμάρ Όντομ από την ισπανική ομάδα, αναφέροντας: “Ο Όντομ έκανε πολύ καλή δουλειά, προσπάθησε να μπει στην ομάδα, αλλά τραυματίστηκε. Ο προπονητής δεν κρίνει, αλλά προπονεί. Τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει, θα μας βοηθούσε πολύ, αλλά ήταν άτυχος. Είμαστε λίγοι στο ρόστερ, θα ήταν καλή προσθήκη για εμάς ο Λαμάρ, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…