Κεντρική Ελευσίνα “Συγχαρητήρια” για το All Star

“Συγχαρητήρια” για το All Star

all star game 2014

all_star_game-2014

Με αφορμή το άκρως επιτυχημένο 21ο All Star Game, που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Πανελευσινιακός ανάρτησε ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα τους απονέμοντας συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ, την πόλη των Χανίων αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στη γιορτή του μπάσκετ και όσοι εργάστηκαν για να διοργανωθεί στην εντέλεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός συγχαίρει τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ για την άψογη διεξαγωγή του All Star Game που σαν θεσμός προωθεί σε μεγάλο βαθμό το άθλημα μας και προσφέρει χαρά σε όλους τους φιλάθλους και κυρίως στα παιδιά.

Επίσης συγχαίρει την περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων για την εξαιρετική συνεργασία και βοήθεια τους καθώς και την μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων των Χανίων αλλά και όλης της Κρήτης.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε παίκτες, προπονητές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, μάνατζερς, που εκπροσώπησαν επάξια τις ομάδες τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του All Star Game.

Οφείλει όμως να απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εργαζόμενους στον ΕΣΑΚΕ και στον ΠΣΑΚ καθώς και στους εθελοντές του Δήμου Χανίων που εδώ και μέρες προετοίμασαν και τελικά έφεραν σε πέρας ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τα δικά μας παιδιά (Ρεκουνιώτη Ανδρέα και Χουχούμη Νίκο) και τους δικούς μας ανθρώπους (Παπαμακάριο Μανώλη – πρόεδρο ΠΣΑΚ, Κοντό Παναγιώτη – Team Manager, Παπαμανώλη Μάνο – Φυσιοθεραπευτής) που συμμετείχαν και μας εκπροσώπησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…