Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Στοίχισε το πρώτο δεκάλεπτο”

“Στοίχισε το πρώτο δεκάλεπτο”

kalafatakis rethymno

kalafatakis-rethymno

Στην κακή παρουσία της ομάδας του στην πρώτη περίοδο στάθηκε ο προπονητής του Ρεθύμνου, Γιώργος Καλαφατάκης, μετά την ήττα από τα Τρίκαλα, τα οποία, όπως τόνισε, πήραν ψυχολογία από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς σχολίασε: “Για τα Τρίκαλα, ήταν παιχνίδι δίχως αύριο. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε σε μια καυτή έδρα , μια ομάδα η οποία θεωρώ ότι πρέπει να είναι παράδειγμα για πολλές ομάδες με τις δυνατότητες που έχει, τα παιδιά αυτά παίζουν πάνω από τις δυνατότητες τους και συγχαρητήρια στον κόουτς και σε όλη αυτή τη δουλειά που κάνουνε. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αξίζει αυτή η ομάδα και ο κόσμος, βλέπουμε ουσία και πάθος και αυτό είναι το σημαντικό”.

Σχετικά με αυτό καθαυτό το παιχνίδι, ανέφερε: “είναι σίγουρο ότι πληρώσαμε το πρώτο κακό δεκάλεπτο, μπήκε με μεγάλη ψυχολογία και ρυθμό η ομάδα των Τρικάλων, είχαμε δύο παίκτες σε κακή μέρα που ήταν σημαντική για μας και οι δώδεκα πόντοι του πρώτου δεκαλέπτου τελείωσαν το παιχνίδι. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια να κάνουμε όσο μπορούμε πιο γρήγορα την ένατη νίκη και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε”.

Από την πλευρά των παικτών, το λόγο πήρε ο Νταμίρ Λάτοβις, ο οποίος δήλωσε: “από όλα αυτά που λέγαμε να κάνουμε την προηγούμενη βδομάδα για τον αγώνα εδώ στα Τρίκαλα δεν κάναμε τίποτα, χάσαμε το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο. Παλέψαμε να γυρίσουμε το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο δεν τα καταφέραμε και χάσαμε σε ένα εύκολο όπως εξελίχθηκε για τα Τρίκαλα ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…