Κεντρική Ασίστ Shadow Σκηνές από τα “προσεχώς”

Σκηνές από τα “προσεχώς”

jahlil okafor

jahlil-okafor

Το ταξίδι των Μιχάλη Λούντζη και Βασίλη Χρηστίδη στο Jordan Brand Classic ολοκληρώθηκε την Κυριακή αφού αμφότεροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν ένα εισιτήριο για το Brooklyn, όπου θα διεξαχθεί (και) φέτος το International Game, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ευρωπαίων παικτών που έχουν γεννηθεί το 1998.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο αγώνας που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων δεν είναι αυτός μεταξύ των Ευρωπαίων, αλλά αυτός ανάμεσα στους Αμερικανούς. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στα High Schools των ΗΠΑ θα δώσει το “παρών” στο Barclays Center τον επόμενο μήνα, υπό το βλέμμα προπονητών, ατζέντηδων και GMs ομάδων του ΝΒΑ.

Γιατί αυτή τη στιγμή μπορεί να μην ξέρει τα ονόματά τους το ευρύ κοινό, αλλά οι εικοσιτέσσερις (24) παίκτες που επιλέχθηκαν από τη Jordan Brand για τον κεντρικό αγώνα του Brooklyn θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του NCAA αρχικά (την επόμενη σεζόν) και εν συνεχεία του ΝΒΑ.

Μία λίστα στην οποία δεσπόζει το όνομα του Jahlil Okafor (φωτό), ο οποίος είναι ενδεχομένως ό,τι καλύτερο πρόκειται να μεταπηδήσει στο NCAA το προσεχές καλοκαίρι.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την West Team είναι οι: Shaqquan Aaron (Louisville), Cliff Alexander (Kansas), Devin Booker (Kentucky), Kameron Chatman (Michigan), Daniel Hamilton (Connecticut), Stanley Johnson (Arizona), Chris McCullough (Syracuse), Emmanuel Mudiay (SMU), Theo Pinson (North Carolina), D’Angelo Russell (Ohio State), Myles Turner (-), Tyler Ulis (Kentucky), Justise Winslow (Duke).

Ενώ αυτοί που θα επανδρώσουν την East Team είναι οι: Grayson Allen (Duke), Joel Berry (North Carolina), James Blackmon Jr. (Indiana), Justin Jackson (North Carolina), Tyus Jones (Duke), Trey Lyles (Kentucky), Jahlil Okafor (Duke), Kelly Oubre (Kansas), LJ Peak (Georgetown), Karl Towns (Kentucky), Reid Travis (Stanford), Rashad Vaughn (UNLV), Isaiah Whitehead (Seton Hall).

*Στην παρένθεση μπορείτε να δείτε τα κολέγια στα οποία θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…