Κεντρική Διεθνή Σιγουριά για Ευρωμπάσκετ

Σιγουριά για Ευρωμπάσκετ

volkov ukraine

volkov-ukraine

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία έχει φέρει στον… αέρα την διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ του 2015 ωστόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Βολκόφ, εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο “ισχυρός άνδρας” της ουκρανικής Ομοσπονδίας, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η χώρα θα καταφέρει να διοργανώσει το Ευρωμπάσκετ χωρίς προβλήματα: “Κατά την διάρκεια των συναντήσεων μας με τους παράγοντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ προσπαθήσαμε να αποδείξουμε ότι η διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ είναι υπό πλήρη έλεγχο. Μπορούμε να διοργανώσουμε ένα εξαιρετικό τουρνουά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλεξάντερ Βολκόφ.

Παράλληλα ο Βολκόφ ξεκαθάρισε ότι τα περισσότερα στάδια είναι ήδη έτοιμα, εκτός από αυτό στην πόλη Χάρκοβο όπου τα έργα έχουν μείνει λίγο πίσω. Από την άλλη πλευρά ο υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής για το Ευρωμπάσκετ, Μαρκιάν Λουπκίβσκι, επισήμανε ότι θα πρέπει η Ομοσπονδία να λάβει γρήγορα την απόφαση σχετικά με το αν η Ουκρανία θα διοργανώσει το Ευρωμπάσκετ ή όχι:

“Περιμένουμε μία ξεκάθαρη απόφαση από την Ομοσπονδία για να ξέρουμε αν θα κρατήσουμε το πρότζεκτ ή θα το ακυρώσουμε. Ξέρουμε ότι η κατάσταση στην χώρα είναι κρίσιμη και το μπάσκετ δεν είναι στις υψηλές προτεραιότητες της κυβέρνησης. Αλλά αυτό το τουρνουά θα κάνει καλό στην εικόνα της χώρας. Όλοι θυμόμαστε τα οφέλη από την φιλοξενία της αντίστοιχης διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…