Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Σε φόρμα ο Πιτσίλκας

Σε φόρμα ο Πιτσίλκας

pitsilkas-run2

Οι Λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους! Όχι για να διαμαρτυρηθούν, αλλά για να τρέξουν σε αγώνα δρόμου πόλης, πέντε και δέκα χιλιομέτρων (το Run Greece), υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Κι από τη στιγμή που επρόκειτο για ένα κορυφαίο γεγονός, που αφορούσε τον λαϊκό μαζικό αθλητισμό, δεν μπορούσε να λείπει ο Νίκος Πιτσίλκας.

Άλλωστε, ο υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και “υποψήφιοςκαθηγητής διαιτησίας, είναι σε εξαιρετική φόρμα, όμως εύκολα διαπιστώνει κανείς από τις φωτογραφίες.

pitsilkas-run

Το πιο σημαντικό για τον Νίκο Πιτσίλκα είναι πως έτρεξε μαζί με τα παιδιά του (στις φωτογραφίες με τον Βασίλη). Κι όπως σημείωσε σε κάποια από τα σχόλιά του στο facebookδείχνουμε τον δρόμο στα παιδιά μας, για να γίνουν καλύτεροι, να μας προσπεράσουν και να χαράξουν τον δικό τους δρόμο, χωρίς τις λακκούβες και τα εμπόδια που ορθώσαμε μπροστά τους“.

pitsilkas-run1

Πολύ σοβαρές παρατηρήσεις, από έναν άνθρωπο ξεχωριστό, από μια εκ των κορυφαίων προσωπικοτήτων όχι μόνο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά του ελληνικού μπάσκετ (και κατ’ επέκταση του ελληνικού αθλητισμού) γενικότερα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…