Σάρας ή Φράγκι;

saras zalgiris

saras_zalgiris

Η επόμενη μέρα… τρέχει ήδη για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα την αλλαγή του προπονητή κι από τη στιγμή που ο Αργύρης Πεδουλάκης θα αποτελούσε παρελθόν, έπρεπε (πρέπει) να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Ο Πίνι Γκέρσον ήταν ένας από τους προπονητές που σκέφτηκε ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ισραηλινός κόουτς δεν δέχονταν τίποτα λιγότερο από συμβόλαιο 1.5 χρόνου. Δηλαδή, να τελειώσει αυτή τη σεζόν και να έχει κλειστό συμβόλαιο για την επόμενη.

Μια από τις σκέψεις που δεν προχώρησε ήταν αυτή του Γιούρι Ζντοβτς, ένεκα του ότι εργάζεται σε ομάδα στην Τουρκία κι έτσι έμειναν δύο λύσεις, που είναι out of the box: Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αμφότεροι λατρεύονται από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά δεν έχουν καταγράψει ούτε μία ώρα ως προπονητές. Ο Γιασικεβίτσιους ήταν και πριν τον Πεδουλάκη στο μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά τότε δεν είχε… θάψει τον παίκτη μέσα του.

Για την ώρα ο “Φράγκι” θα προπονήσει την ομάδα και βλέπουμε. Βέβαιον είναι πως όποια λύση επιλεγεί θα είναι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) για τρεις μήνες, όσο διάστημα απομένει για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …