Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Προσγειώνεται” ο Μπράουν

“Προσγειώνεται” ο Μπράουν

bobby brown siena

bobby-brown-siena

Η κακή (έως τραγική) παρουσία του Μάρντι Κόλινς με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Σπανούλης καθιστούσαν επιτακτική ανάγκη τη μεταγραφική ενίσχυση. Μόνο που οι Πειραιώτες δεν θέλησαν να πάνε σε μία… συμβατική λύση, αλλά αντίθετα έστρεψαν την προσοχή τους σε έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το όνομα αυτού: Μπόμπι Μπράουν.

Όπως μετέδωσε το Eurohoops, οι “ερυθρόλευκοι” κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Αμερικανό πόιντ γκαρντ, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι έτοιμος να αποδεχθεί και να φορέσει τη φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης στο άμεσο μέλλον.

Κι αν αυτό δεν αρκεί, ήρθε ο… δικός του τρόπος για να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ αφού αναδημοσίευσε σχετικό άρθρο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Αν δεν είναι αυτό παραδοχή συμφωνίας, τότε τι είναι;

Ο άλλοτε σούπερ σταρ της Σιένα, αγωνίστηκε φέτος στην Κίνα έχοντας εντυπωσιακά νούμερα αφού μέτρησε 30.7 πόντους, 5.9 ασίστ, 3.9 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και πατήσει Ελλάδα, ο Μπόμπι Μπράουν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ στους αγώνες της Basket League ΟΠΑΠ, αφού έχει παρέλθει η προθεσμία δήλωσής του στην Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…