Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ποιος τολμά;

Ποιος τολμά;

aek ofi pagkos

aek-ofi-pagkos

Κάποιοι επιμένουν να “αερολογούν” και να απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την άνοδο στην Α1. Οι παίκτες έχουν κάνει όρκο και για την πρωτιά και είναι αυτό κοινό μυστικό. Κοινό μυστικό είναι, όμως, και τούτο, γι’ αυτό και είναι απορίας πώς ορισμένοι το ξεχνούν: Το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η “Βασίλισσα”  έχει εννέα “τελικούς” στο διάβα της και δύσκολους αγώνες, όπως με Αρκαδικό, Λαύριο έξω και Κόροιβο, Ψυχικό μέσα. Ποιος τολμά, λοιπόν, να διακινδυνεύσει προγνωστικά και να την αναδείξει πρόωρα πρωταθλήτρια και “αμ’ έπος αμ’ έργον” να κάνει και σχέδια για την Α1 από τον Μάρτη; Αφήστε που τα “σενάρια” είχαν ξεκινήσει από τον Φλεβάρη… Όλα είναι ανοικτά ακόμα. Κι ας υπερέχει ποιοτικά και βαθμολογικά η ΑΕΚ από τους διώκτες της.

Και πώς είναι δυνατόν με ασαφές το τοπίο φέτος ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι συνεργάτες του να κάνουν από τώρα σχέδια για του χρόνου; Φαίνεται, ότι η δήλωση Ζιάγκου –την περασμένη εβδομάδα με την οποία “έβαζε τέλος” στην ιστορία δεν ήταν επαρκής για να καλύψει την ένδεια ή τη βιασύνη ορισμένων…

Επίσης: Πώς είναι δυνατόν η διοίκηση να κάνει σχέδια για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, όταν ακόμη εκκρεμεί η διαδικασία ανάκλησης της ΚΑΕ ΑΕΚ κι όταν και η ίδια δεν γνωρίζει τον ακριβή προϋπολογισμό, προκειμένου να προσδιορίσει στόχους; Η διοίκηση έχει ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς στην τρέχουσα περίοδο, που πρέπει να κλείσει, πριν ν’ ανοίξει καινούριους για την ερχόμενη περίοδο.

Κατά τα λοιπά, ο Βαγγέλης Ζιάγκος και ο Δήμος Ντικούδης προσπαθούν να διατηρήσουν την φλόγα αναμμένη στους παίκτες. Και προς το παρόν το επιτυγχάνουν. Το κίνητρο βεβαίως είναι υψηλό…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…