Κεντρική Διεθνή Παρελθόν ο Μάρσαλ

Παρελθόν ο Μάρσαλ

sean marshall

sean-marshall

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Σον Μάρσαλ ο οποίος τα… μάζεψε και έφυγε από την Αλιάγκα Πέτκιμ λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στον τουρκικό σύλλογο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν κοντά στην μετακίνησή του στον Ερυθρό Αστέρα πριν από λίγο καιρό ωστόσο “ναυάγησε” το “φλερτ” μεταξύ των δύο πλευρών καθώς η Αλιάγκα δεν τον άφησε να αποχωρήσει. Ωστόσο από ότι φαίνεται το “διαζύγιο” δεν γινόταν να αποφευχθεί και όπως ενημέρωσε ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς μέσω twitter, ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Άρη (2008-2009) αποτελεί παρελθόν από την “ουραγό” του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η Αλιάγκα Πέτκιμ έχει ρεκόρ 3-18 και βρίσκεται στον “πάτο” του βαθμολογικού πίνακα, οπότε πολύ δύσκολα θα σώσει την κατηγορία. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος άνοιξαν την πόρτα της εξόδου στον Σον Μάρσαλ ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Για του λόγω του αληθές ο 29χρονος άσος έδωσε το “παρών” σε 20 αγώνες για το πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 21,4 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ ενώ στον τελευταίο ματς με την Τραμπζονσπόρ (9/3) πέτυχε 37 πόντους. Ο Μάρσαλ έχει περάσει παλαιότερα μεταξύ άλλων από την Πίναρ Καρσίγιακα και τη Ντιζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…