Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Παράδειγμα προς μίμηση”

“Παράδειγμα προς μίμηση”

apollon olympiakos

apollon-olympiakos

Τα καλύτερα είχαν να πουν για την ατμόσφαιρα στην Περιβόλα κατά την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό, οι Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρινής ομάδας.

Ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” στάθηκε στην αρμονική συνύπαρξη φιλάθλων και από τα δύο “στρατόπεδα”, μια εικόνα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, εκφράζοντας την επιθυμία του να συμβεί κάποια στιγμή το ίδιο και για τα “αιώνια” ντέρμπι ενώ εξέφρασε την γνώμη του πως η Αχαϊκή ομάδα αξίζει κάτι περισσότερο από μια απλή παραμονή στην Α1:

“Μου άρεσε που κάποιες φορές κοιτώντας στην κερκίδα είδα δίπλα-δίπλα φίλους του Απόλλωνα, αλλά και φίλους του Ολυμπιακού να χειροκροτούν ο καθένας την ομάδα του και να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Είναι ότι πιο ευχάριστο έχω δει ιδιαίτερα φέτος σε όποιο γήπεδο και εάν έχω παίξει. Μακάρι αυτό να μπορούσε να συμβεί σε όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα, να βρει η Πάτρα μιμητές και να αποτελέσει το παράδειγμα.

Δυστυχώς, αυτό είναι δύσκολο να συμβεί στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά μακάρι κάποτε την ατμόσφαιρα της Πάτρας να την πλησιάσουν και τα ντέρμπι. Αν φτάσουμε και στα ντέρμπι την ατμόσφαιρα της Πάτρας θα ήταν το ιδανικό. Στην Πάτρα ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ.

Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι έχουν φροντίσει για τις συνθήκες που συναντήσαμε και πέρυσι και φέτος… Ο Απόλλων είναι πολύ καλή ομάδα, έχει καλούς ξένους, αξίζει να παραμείνει και πιστεύω ότι αξίζει και κάτι καλύτερο από την παραμονή στην Α1 Εθνική”.

Παρόμοιες θέσεις είχε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, υπογραμμίζοντας πως με τέτοια ατμόσφαιρα η παραμονή είναι μονόδρομος:

“Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, άκρως αθλητική σε γεμάτο γήπεδο και να μην υπάρχει κάτι το ακραίο. Εμάς μας φαίνεται σαν υπερβολή, δυστυχώς έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, να επιζητούμε το αυτονόητο. Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι σε όλα τα γήπεδα, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει.

Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ τον κόσμο του Απόλλωνα που γέμισε το γήπεδο και στήριξε την ομάδα του με υποδειγματικό τρόπο δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα γιατί είναι μια ομάδα που όχι απλώς ανήκει στην Α1, αλλά  της αξίζει να βρίσκεται στην Κατηγορία των μεγάλων.

Και μπορεί ακόμη να μην έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, αλλά νομίζω ότι ουσιαστικά τα έχει καταφέρει. Όσο ο Απόλλων έχει αυτόν τον κόσμο στο πλευρό του δεν πρόκειται ποτέ να κινδυνεύσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…