Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Παράδειγμα προς μίμηση”

“Παράδειγμα προς μίμηση”

charalabidis cooper tsairelis

charalabidis-cooper-tsairelis

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε πολύ δύσκολα την αντίσταση της Κηφισιάς, επικρατώντας στην παράταση με 92 -83 και εξασφάλισε ουσιαστικά την τέταρτη θέση, ενώ κυνηγάει πλέον και την τρίτη θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους, με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να τον ακολουθεί σε απόδοση, σημειώνοντας 14 πόντους (3/6 βολές, 4/11 διπ., 1/1τριπ.) ενώ είχε ακόμα 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο 26χρονος φόργουρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς, τη μάχη της τρίτης θέσης και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που ακολουθεί, αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του Κώστα Χαραλαμπίδη, ενώ μας αποκάλυψε, τι σκέφτεται για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Μιχάλη, έστω και δύσκολα, νικήσατε τη Νέα Κηφισιά. Που οφείλεται το χαλάρωμά σας στο δεύτερο ημίχρονο και το παιχνίδι πήγε στην παράταση;
“Γενικότερα στα παιχνίδια, παίζουμε για ένα ημίχρονο καλά. Είτε στο πρώτο, είτε στο δεύτερο. Δεν ξέρω που οφείλεται. Ευτυχώς, τις περισσότερες φορές, δεν μας έχει στοιχίσει. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, η διαφορά στο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλλά η Νέα Κηφισιά, κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στο τέλος όμως, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη”.

Θεωρείς ότι η 3η θέση στην κανονική περίοδο, θα κριθεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο;
“Πιστεύω ναι. Βέβαια, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από ην άλλη, θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς στην 3η θέση, εάν δεν κάναμε κάποια λαθάκια. Από τα λάθη όμως μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Αν δεν τα καταφέρουμε πάντως τώρα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την 3η θέση, μέσω των πλέι οφ”.

Ποια είναι η άποψή σου για τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Θεωρείς ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητή;
“Ο Κώστας έχει καταφέρει κάτι απίστευτο. Είναι 38 χρονών και παίζει, λες και είναι 25. Μάλιστα, τον έχω ρωτήσει και στην προπόνηση, πως το καταφέρνει, ποιο είναι ο μυστικό. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητή. Είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Γενικά η ζωή του, είναι γύρω από το μπάσκετ, το αγαπάει πολύ και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε. Ελπίζω να παίζει μέχρι τα 45”.

Πως σκέφτεσαι το μέλλον σου στο μπάσκετ; Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο.
“Όνειρο κάθε αθλητή, θεωρώ ότι είναι, να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Από μικρός αυτό ήθελα. Γι’ αυτό προσπαθώ, γι’ αυτό δουλεύω. Πάω βήμα-βήμα και ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή. Εύχομαι να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…