Κεντρική NBA NCAA Πέρασαν το τεστ

Πέρασαν το τεστ

michigan state bench

michigan_state-bench

Το γεγονός πως βρισκόμαστε στο… κατώφλι της March Madness έχει αναγκάσει πολλούς προπονητές να ξεκουράζουν τα “αστέρια” της ομάδας τους με στόχο να τα έχουν “φρέσκα” στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Κάτι παρόμοιο έκανε ο Tom Izzo, ο οποίος δεν επιβάρυνε σημαντικά τους στυλοβάτες του Ohio State, χωρίς όμως να χαθεί το παιχνίδι κόντρα στο Iowa (86-76). Οι “Spartans” έκαναν το καθήκον τους παίρνοντας τη νίκη και έδειξαν πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση εν όψει της Τρέλας του Μαρτίου. Σίγουρα δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά αποτελούν μία παραδοσιακή δύναμη που έχει το υλικό να… κάνει “θόρυβο” στη διοργάνωση.

Ένα πολύ σημαντικό “διπλό” πανηγύρισε, από την πλευρά του, το Villanova, το οποίο έκαμψε την αντίσταση του Xavier (77-70). Οι “Wildcats” επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα μέσα στο παρκέ και έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων βρήκαν τον τρόπο να ξεπεράσουν το εμπόδιο των “Musketeers“, οι οποίοι στηρίχθηκαν επιθετικά στον Justin Martin (20π.).

Τέλος, το Cincinnati επιβλήθηκε του Memphis -με σπασμένα φρένα- με 97-84, σε ένα παιχνίδι – απόλαυση. Οι “Tigers” προσπάθησαν να προβληματίσουν τους γηπεδούχους, κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά σε βάθος χρόνου αυτό δεν ήταν αρκετό. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του Mick Cronin σούταρε με 53.3% εντός παιδιάς έχοντας σε εκπληκτική βραδιά το δίδυμο των Sean Kilpatrick (34π.) και Titus Ruble (24π.).

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:
Xavier – Villanova 70-77
Cincinnati – Memphis 97-84
Michigan State – Iowa 86-76
Washington – UCLA 82-91

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…