Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Οικονομόπουλος… και στην ΚΑΕ;”

“Οικονομόπουλος… και στην ΚΑΕ;”

oikonomopoulos haris1

oikonomopoulos-haris1

Διπλό… χτύπημα εκ των έσω σε μία ημέρα πάει πολύ στην ΑΕΚ. Από την μία ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος πέτυχε την προσωρινή αναστολή της ολοκλήρωσης της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, από την άλλη πέντε οπαδοί-μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κατέθεσαν (στα κρυφά) αίτημα στο υπουργείο για να ακυρωθεί η νομοθετική ρύθμιση για την “Αγιά Σοφιά”.

Είναι λογικό να επικρατεί μούδιασμα (και οργή) ετούτη την ώρα στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, αν και υπάρχει η προσδοκία, ότι η δυναμική Δημήτρη Μελισσανίδη θα καταστεί επαρκής για να ξεπεραστεί κι αυτός ο σκόπελος.

Η εξέλιξη με την (μη) εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσε ερωτηματικά για την εκκαθάριση ή ανάκληση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Αυτό, τουλάχιστον, αντιλαμβανόμαστε εμείς από την αγωνία που “εισπράττουμε” διαβάζοντας τα μηνύματα, που δεχτήκαμε.

Υπάρχει ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένας… Οικονομόπουλος και στην ΚΑΕ;” Αυτό είναι το ερώτημα, που μας απευθύνουν.

Υπενθυμίζουμε, λοιπόν, ότι εντός των επόμενων ημερών και πάντως πριν από τη λήξη του Πρωταθλήματος της Α2, θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η απόφαση ανάκλησης μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης. Σχετικά είχε δεσμευθεί έναντι των μελών του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ο εκ των χρηματοδοτών της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου. Η περίπτωση μοιάζει να είναι διαφορετική από την ΠΑΕ.

Ο κ. Οικονομόπουλος, με την ιδιότητα του νομικού, θεωρεί ότι με ζώσα την ΠΑΕ θα διεκδικήσει τα χρήματα, που οφείλει στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι στο ευαγγέλιο για το τι μπορεί να προκύψει αύριο-μεθαύριο. Προφανώς, υπάρχουν κάποιοι, που διεκδικούν χρήματα παρελθόντων ετών. Mέχρι στιγμής, πάντως, οι όποιες κινήσεις τρίτων έχουν έχουν βρει επί της ουσίας τοίχο! Οι άνθρωποι της επίσημης ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι. Έτσι ή αλλιώς, ο χρόνος πιέζει. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…