Κεντρική NBA “Νόμιζαν ότι είμαι νεκρός”
NBA

“Νόμιζαν ότι είμαι νεκρός”

quinton ross nets

quinton-ross-nets

Πώς είναι το συναίσθημα να ξυπνάς ένα πρωί και να ακούς δεξιά και αριστερά ότι είσαι νεκρός; Εμείς δεν γνωρίζουμε αλλά κάτι τέτοιο βίωσε ο Κουίντον Ρος οποίος βρέθηκε από την αγκαλιά του θανάτου ξανά στην… ζωή, μέσα σε λίγα λεπτά. Και εξηγούμαστε.

Ένα δημοσίευμα της New York Post στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε έμελλε να βάλει “φωτιά” στις μπασκετικές ιστοσελίδες και όχι μόνο αφού ανέφερε ότι το σώμα του Κουίντον Ρος ήταν θαμμένο σε μία σακούλα και… δολοφονημένο. Όπως ήταν φυσικό σήμανε “συναγερμός” καθώς όλοι υπέθεταν ότι νεκρός είναι ο 32χρονος μπασκετμπολίστας.

Τελικά η Αστυνομία απεφάνθη ότι το πρώμα ήταν ενός συνονόματού του Ρος, που επίσης λεγόταν Κουίντον Ρος. Με λίγα λόγια μύλος! Εμείς γράψαμε για το συγκεκριμένο περιστατικό στο κείμενο με τίτλο “Χαμένοι στη μετάφραση“. Τι λέει όμως ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων των Λος Άντζελες Κλίπερς και των Νιου Τζέρσεϊ Νετς;

Ο Κουίντον Ρος παραχώρησε συνέντευξη σε αμερικανικά ΜΜΕ όπου αναφέρθηκε στην περίεργη εβδομάδα, στο τι ακολούθησε μετά την ακρόαση των νέων ότι είναι νεκρός ενώ μίλησε και για την τωρινή αγωνιστική του κατάσταση:

“Σίγουρα ήταν κάτι μη αναμενόμενο. Ξύπνησα το πρωί της Δευτέρας και η αρραβωνιαστικιά μου έλαβε ένα μήνυμα από κάποια φίλη της που της έλεγε “πες μου ότι δεν είναι αλήθεια αυτά που λέγονται”, τόνισε αρχικά ο Κουίντον Ρος και συνέχισε:

“Και τότε κοίταξα την κοπέλα μου με απορία και την ρώτησα για ποια νέα μιλάει. Τότε σηκώθηκα γρήγορα και πήγα να κοιτάξω στο Ίντερνετ όταν είδα παντού την φωτογραφία μου. Έλεγαν ότι είμαι νεκρός. Δεν μπορούσα να το πιστέψω!“.

Στην συνέχεια ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας περιέγραψε τις σκηνές που ακολούθησαν: “Η μητέρα μου ήταν μαζί με μένα στο σπίτι. Το κινητό της είχε πάρει φωτιά, όπως και το κινητό του πατέρα μου. Εγώ πήρα το τηλέφωνό μου και ειδοποίησα κάποιους ανθρώπους ότι δεν ήμουν εγώ ο νεκρός. “Πόσταρα” στο facebook ότι είμαι ζωντανός. Ήθελα να δείξω ότι δεν είμαι εγώ”.

Ο Κουίντον Ρος δεν παρέλειψε να στείλει τις προσευχές του στην οικογένεια του θύματος: “Ναι, κάποιος πέθανε. Όλες οι προσευχές μου πάνε προς την οικογένειά του. Είναι μία πολύ σκληρή κατάσταση γι’ αυτούς. Όσο για μένα, πραγματικά δεν σχολίασε κανείς αυτό που “πόσταρα” στο facebook και μου κάνει εντύπωση. Δεν έλαβα καμία κλήση. Είχα ανθρώπους να παίρνουν την μάνα μου κλαίγοντας επειδή νόμιζαν ότι είμαι νεκρός. Δεν ξέρω, αυτό δεν μου λέει τίποτα εμένα”.

Κλείνοντας ο Ρος επισήμανε για την αγωνιστική του κατάσταση: “Η μέση μου δεν είναι και στα καλύτερα της. Έκανα ένα χειρουργείο το 2011, έμεινα κάποιο καιρό εκτός δράσης και από τότε προσπαθώ να ξαναπαίξω. Η μέση μου την μία μέρα είναι καλά, την άλλη πονάει, οπότε μάλλον θα τα παρατήσω. Θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου και θα προετοιμαστώ για να γίνω προπονητής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…