Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Να πάρουμε τον τίτλο”

“Να πάρουμε τον τίτλο”

kapogianni kipello

kapogianni-kipello

Στις δηλώσεις της μετά το τέλος του ημιτελικού του Κυπέλλου Γυναικών, η προπονήτρια του Ελληνικού, Ελένη Καπογιάννη, τόνισε ότι η ομάδα της έχει 50% πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της που το φάιναλ φορ γίνεται στην Κω:

“Συγχαρητήρια στον Ικαρο, είναι άθλος που έφτασε ως εδώ. Έχει προβλήματα, αλλά κατέβηκε με αξιοπρέπεια. Χτύπησε το ματς και προσπάθησε να μας κοντράρει. Ένα μερίδιο του Ελληνικού ανήκει και στον κόουτς Ρουμπελάκη τον προκάτοχό μου, φυσικά στους συνεργάτες μου και στις αθλήτριές μου. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον στόχο μας”, υποστήριξε αρχικά η Ελένη Καπογιάννη και συνέχισε:

“Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος οι πιθανότητες που έχουμε αύριο είναι 50-50. Εύχομαι να πάρουμε το κύπελλο και να σωθεί ο Ικαρος. Είναι σημαντικό που γίνεται στον Final 4 στην Κω και στην περιφέρεια. Είναι ένα νησί που έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ. Πέρα από τη φιλοξενία είναι και πολύ σημαντική η προσπάθεια που έχει κάνει σε όλα τα επίπεδα”.

Από την πλευρά των παικτριών, η Άννα Σπυριδοπούλου ανέφερε:”Συγχαρητήρια στον Ίκαρο που παρά την απουσία της ξένης του μας δυσκόλεψε στο πρώτο δεκάλεπτο. Για μένα είναι η πρώτη μου παρουσία σε Final 4 και είναι σημαντικό που περάσαμε στον τελικό. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και κερδίσαμε τελικά εύκολα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…