Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Νίκη… παραμονής”

“Νίκη… παραμονής”

kalafatakis rethymno

kalafatakis-rethymno

Επιβλητική νίκη πέτυχε το Ρέθυμνο απέναντι στον Πανελευσινιακό, στην Κρήτη, επιστρέφοντας εμφατικά στα θετικά αποτελέσματα. Ο Γιώργος Καλαφατάκης, τόνισε πως η νίκη αυτή συνεπάγεται κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της ομάδας, απονέμοντας παράλληλα  τα εύσημα στον Λούκα Ντρτσα:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι για μας. Ερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Χρειαζόμασταν αυτή την όγδοη νίκη, που πιστεύω ότι το 8 είναι, κατά 80%, ένας αριθμός που σου δίνει ηρεμία, όσον αφορά στην παραμονή. Βέβαια ο αριθμός 9 είναι ακόμα καλύτερος.

Είδαμε ένα νευρικό δεκάλεπτο, που οφείλεται στο άγχος των παιδιών. Ήμασταν πιστοί στην άμυνα μας για 35 λεπτά, αν εξαιρέσουμε τον Φαγιέ που έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς δεν μας κόστισε. Σε γενικές γραμμές ανταποκριθήκαμε. Το κέρδος είναι ότι κάναμε μία δίκαιη και καθαρή νίκη.

Έχουμε στη διάθεση μας 15 μέρες για να δουλέψουμε και να δούμε τη συνέχεια. Κερδίσαμε και τον Λούκας Ντρτσα, που έδειξε σήμερα ένα μέρος από τις δυνατότητες και το ταλέντο του. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανελευσινιακό“.

Ο ίδιος, ο Ντρτσα, σημείωσε: “Πρώτα απ’όλα εύχομαι στην Ελευσίνα καλή τύχη στο δεύτερο μισό του δεύτερου γύρου. Όλη η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ πιεστική, γιατί προερχόμασταν από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Μας ενδιέφερε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι κερδίσαμε στο μομέντουμ που είχαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και από εκεί και πέρα ήμασταν αρκετά καλοί για να μπορέσουμε να το κρατήσουμε. Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου κι ελπίζω να έχουμε ένα πολύ καλό τελείωμα στη σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…