Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νίκη από την άμυνα”

“Νίκη από την άμυνα”

bartzokas pagkos osfp laboral

bartzokas-pagkos-osfp-laboral Στην αμυντική προσπάθεια του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θεωρεί ότι το στοιχείο αυτό έδωσε ώθηση και στην επίθεση. Παράλληλα, στάθηκε στην παρουσία των Σπανούλη και Μάντζαρη.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: “Προφανώς κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι σήμερα δεδομένης της κρισιμότητας του ματς. Η προσήλωση μας στο αμυντικό κομμάτι ήταν άξια συγχαρητηρίων για τους παίκτες μας. Θέλαμε να βγάλουμε τον Ερτέλ από το παιχνίδι και να περιορίσουμε τον Πλάις. Αυτό ήταν το καθοριστικό σημείο του ματς, αυτό μας έδωσε και ώθηση στην επίθεση, αλλά και η κυριαρχία των ριμπάουντ. Είχαμε καλές ευκαιρίες να κάνουμε καλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία σε δύο άτομα. Στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο Σπανούλης αν και πονάει ακόμη, έπαιξε πολύ καλά και ο Βαγγέλης έπαιξε όπως ακριβώς θέλαμε να παίξουμε, πήρε ριμπάουντ, έδωσε πολλές ασίστ  και έπαιξε σπουδαία άμυνα. Έχουμε ακόμη τρεις τελικούς, ασχολούμαστε πρώτα με αυτόν της Μάλαγα την επόμενη εβδομάδα”.

Στη συνέχεια, ο Μπαρτζώκας σχολίασε την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, τονίζοντας: “Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερες γνώσεις στο μπάσκετ για να καταλάβει τι επιρροή έχει ο Σπανούλης στην ομάδα μας. Δεν είναι μόνο ο Μάντζαρης, αλλά και ο Λοτζέσκι που παίζει καλύτερα με δυάρι σκόρερ δίπλα του. Ο Μπρεντ ένιωσε μεγάλη πίεση και για άλλους παίκτες, πλην του Μπρεντ, είναι μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο. Εμείς θέλαμε να μπει ξανά στο ροτέϊσιον και να μας βοηθήσει και το κάνει”.

Τέλος, θέλησε να  αφιερώσει τη νίκη στο γυμναστή του Ολυμπιακού, Αντρέα Γκατζούλη, σχολιάζοντας: “Δεν ξέρω εάν εγώ είμαι ικανός να αφιερώσω τη νίκη, αλλά θα το κάνω, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Ανδρέα Γκατζούλη που έχασε τον πατέρα του χθες το βράδυ. Ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης θέλω να του αφιερώσω τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …