Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μπράβο στους παίκτες μου”

“Μπράβο στους παίκτες μου”

banchi osfp armani

banchi-osfp-armani

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του παρουσιάστηκε μετά τη νίκη της Μιλάνο απέναντι στον Ολυμπιακό ο τεχνικός των Ιταλών, Λούκα Μπάνκι, ο οποίος συνεχάρη και τις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά, τα πρώτα λόγια του Ιταλού κόουτς ήταν: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι που καμία ομάδα δεν παράτησε. Ο Ολυμπιακός προσέγγισε το ματς με εξαιρετική ενέργεια, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, κάτι που περιμέναμε. Το σοκ με τον Σπανούλη ξέραμε πως θα τους έκανε να δώσουν το κάτι παραπάνω όλοι, θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου που έκαναν καταπληκτική δουλειά σε μια δύσκολη έδρα. Αυτή είναι η δεύτερη μας νίκη φέτος μακριά από το γήπεδο μας. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, παίξαμε κάπως επιφανειακά στην επίθεση, αλλά είχαμε σωστή διαχείριση τελικά και φτάσαμε στη νίκη”.

Σχετικά με τον όμιλο και τις ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση, ο τεχνικός της Μιλάνο ανέφερε: “Το γκρουπ αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα σε όλη την ιστορία της Ευρωλίγκας. Κάθε ματς είναι μια “μάχη”. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, παιχνίδι με το παιχνίδι θα πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Εντάξει, η Μπαρτσελόνα ίσως έχει πάρει την πρώτη θέση, αλλά και πάλι δεν πιστεύω πως θα τελειώσει αήττητη τον όμιλο. Δεν θέλω να μιλάω για τη δεύτερη θέση, αλλά το μόνο που θέλω είναι οι παίκτες μου να κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…