Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μονόδρομος η νίκη”

“Μονόδρομος η νίκη”

kalafatakis

kalafatakis

Το Ρέθυμνο φιλοξενεί τον ΚΑΟΔ, την Κυριακή, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται αμφίρροπη με την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη να επιζητά τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ, όμως οι Δραμινοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο τεχνικός των Κρητικών, μίλησε για την υψηλή δυσκολία του ματς, υπογράμμισε τη συγκέντρωση, την άμυνα και το ρυθμό ως τα “κλειδιά” του παιχνιδιού και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ώστε να βρεθεί στο γήπεδο και να ωθήσει την ομάδα στο θετικό αποτέλεσμα:

“Νομίζω ότι το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΚΑΟ Δράμας είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα μου. Έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα φαίνεται να είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών όσον αφορά στις ομάδες από την έκτη θέση και κάτω. Οι εννιά νίκες δίνουν σιγουριά και ηρεμία ενώ οι οκτώ όχι, έτσι όπως είναι τα πράγματα. Όπως λένε, ότι μπορείς να κάνεις σήμερα να το κάνεις σήμερα και να μην το αφήνεις για αύριο. Παίζουμε με μία ομάδα που είναι μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς.

Θέλουμε πολύ καλή συγκέντρωση, καλή άμυνα και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου καθώς η σημασία αυτού του ματς είναι πάρα πολύ σημαντική. Το μοναδικό που πρέπει να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη για να μπορέσουμε και εμείς να δούμε από εκεί και πέρα τι μπορούμε να καταφέρουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Ο Λούκα Ντρτσα, από την πλευρά του, σημείωσε: “Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά το κυριακάτικο ματς είναι το πιο σημαντικό της σεζόν. Σε περίπτωση που κερδίσουμε θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να περάσουμε στα πλέϊ-οφ, διαφορετικά αν χάσουμε θα μείνουμε εκτός κατά 90%. Η ομάδα της Δράμας παίζει αρκετά καλά, διαθέτει δύο πολύ καλά γκαρντ με μεγάλη εμπειρία όπως και ο προπονητής τους.

Από τη μεριά μου, μου πήρε κάποιο χρονικό διάστημα, στην αρχή, ώστε να προσαρμοστώ στην ομάδα ενώ τώρα νιώθω πιο σίγουρος για τον εαυτό μου και θα συνεχίσω να παίζω καλά. Τέλος, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο μας, να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή γιατί πραγματικά χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την υποστήριξη του.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…