Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Μοίρασε συγχαρητήρια

Μοίρασε συγχαρητήρια

roubelakis

roubelakis

Στο “στρατόπεδο” του Ικάρου Καλλιθέας, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ρουμπελάκης στάθηκε στις δηλώσεις του στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών ενώ ευχήθηκε στο Ελληνικό να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

“Συγχαρητήρια στο Ελληνικό για την πρόκριση, εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο και μακάρι να πάρει και το πρωτάθλημα. Θέλω να συγχαρώ και την ομάδα μου για την προσπάθεια. Χθες κάναμε διπλό στην προπόνηση μετά από ένα μήνα. Θα παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στο πρώτο δεκάλεπτο και μπράβο στα μικρά κορίτσια που αγωνίστηκαν. Μπορούν να έχουν θέση στην ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Κω για τη διοργάνωση”.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Δελή επισήμανε: “Συγχαρητήρια στο Ελληνικό, έχει μια καλή και δυνατή ομάδα. Συγχαρητήρια και στον Ίκαρο που έπαιξε και με τις νεαρές παίκτριες και δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Η ομάδα αξίζει να μείνει στην Α1 κατηγορία και θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ελληνικό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…