Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Με προβλήματα η Μάλαγα

Με προβλήματα η Μάλαγα

caner medley malaga

caner-medley-malaga

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν αφήνουν σε ησυχία τη Μάλαγα καθώς η ισπανική ομάδα θα παραταχθεί με απουσίες στην εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (27/3) με τον Ολυμπιακό για το TOP-16 της Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα απών από τον αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” θα είναι ο Νικ Κάνερ – Μέντλεϊ καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί γόνατο και θα επανέλθει στις προπονήσεις με την ομάδα προς τα τέλη της εβδομάδας. Παράλληλα αμφίβολοι παραμένουν ο Σέρχι Βιδάλ και ο Ράφαελ Χετσμάγιερ. Αμφότεροι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τους τραυματισμούς τους και πολύ δύσκολα θα δώσουν το “παρών” στο εν λόγω ματς.

Πάντως ειδικά η απουσία του Κάνερ – Μέντλεϊ είναι κομβική για τη Μάλαγα καθώς ο 31χρονος άσος έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 19 αγώνες για τη Liga Endesa έχοντας μέσο όρο 10,7 πόντους και 5,5 ριμπάουντ και σε 18 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 13,5 πόντους και 5,4 ριμπάουντ.

Η αναμέτρηση της Μάλαγα με τον Ολυμπιακό είναι κρίσιμη και για τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν έχοντας ρεκόρ 5-6 στον πέμπτο όμιλο και η “μάχη” για την πρόκριση στην προημιτελική φάση έχει ανάψει για τα καλά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…