Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Μας κάνετε υπερήφανους”

“Μας κάνετε υπερήφανους”

Vetoulas odigies pagos

Vetoulas-odigies-Apollon

Ο Απόλλων Πάτρας μπορεί να έχασε από τον Ολυμπιακό, αλλά παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός καταφέρνοντας να κρατήσει τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό. Η εξαιρετική ατμόσφαιρα, σε κόσμια πλαίσια, που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας αποτέλεσε τον σημαντικότερο σύμμαχο στις προσπάθειες του Απόλλωνα.

Η διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της Αχαϊκής ομάδας που έδωσε βροντερό παρών, στάθηκε στα θετικά σχόλια που έλαβε η ΚΑΕ και από τον Ολυμπιακό για την θερμή ατμόσφαιρα και κάλεσε τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει τον Απόλλωνα δυναμικά, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ευχαριστούμε! Μας κάνετε υπερήφανους.

Η συμπεριφορά των φιλάθλων μας απέδειξε, για πολλοστή φορά, ότι γνωρίζουν τους κανονισμούς του αθλήματος και χειροκροτούν το όμορφο θέαμα, είτε προέρχεται από τον γηπεδούχο Απόλλωνα είτε προέρχεται από τους φιλοξενούμενους.

Απόδειξη είναι οι δηλώσεις και τα κολακευτικά σχόλια του τεχνικού επιτελείου και παικτών της ομάδας του Ολυμπιακού μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά και η τηλεοπτική εικόνα που μεταδόθηκε στο πανελλήνιο.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει η Διοίκηση του Απόλλωνα στην ηγεσία και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την άψογη συνεργασία μας. Η ΕΛ.ΑΣ. λειτούργησε αποτελεσματικά και μερίμνησε ώστε να μην συμβεί το παραμικρό συμβάν εντός και εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας μας. Ευχαριστούμε και τις τοπικές αρχές που συμπαραστάθηκαν ποικιλοτρόπως στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού που αποτέλεσε μπασκετική γιορτή για την Πάτρα.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Απόλλωνα ευχαριστούν όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που βρέθηκε στο γήπεδο, και υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους μας, κατατάσσοντας την ομάδα μας στην υψηλότερη δυνατή θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΟΠΑΠ.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να στηρίξουν εντονότερα την ομάδα μας στις αγωνιστικές και κοινωνικές δράσεις που αναλαμβάνει.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, είναι ΟΛΩΝ!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…