Κεντρική Διεθνή Μακ και επίσημα

Μακ και επίσημα

lamont mack

lamont-mack

Παίκτης της Βαγιαδολίδ μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Λαμόντ Μακ ο οποίος θα προσπαθήσει να την ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνει να προλάβει το τρένο της παραμονής στη Liga Endesa.

Η Βαγιαδολίδ βρίσκεται αυτή την στιγμή στον “πάτο” του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-20 και η υπόθεση-σωτηρία μοιάζει με θαύμα. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λαμόντ Μακ με τον οποίο είχε συμφωνήσει, κάτι που γράψαμε τις προηγούμενες μέρες στο κείμενο με τίτλο “Θα το παλέψει… με Μακ“.

Ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων της ΑΕΚ θα είναι ένα ακόμα “όπλο” για την Βαγιαδολίδ η οποία την φετινή χρονιά δεν λέει να σταματήσει τις αλλαγές στο ρόστερ της. Πρόσφατα άλλωστε αποχώρησε ο Τζέισον Ρόου και τέθηκε νοκ-άουτ για όλη την σεζόν ο Νίκολα Τσβετίνοβιτς με σοβαρό τραυματισμό, δύο παίκτες δηλαδή που προστέθηκαν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μακ ξεκίνησε την χρονιά στην γερμανική Βούρζμπουργκ και ύστερα από έξι αγώνες μετακόμισε στην Κόριχαϊτ όπου έδωσε το “παρών” σε 7 ματς για το πρωτάθλημα Φινλανδίας έχοντας μέσο όρο 13,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ. Ο 27χρονος φόργουορντ θα βρίσκεται σε λίγες μέρες στην Ισπανία προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…