Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μίροτιτς… ο καλύτερος”

“Μίροτιτς… ο καλύτερος”

pesic bayern time out

pesic-bayern-time_out

Το εγκώμιο της Ρεάλ Μαδρίτης και ειδικότερα του Νίκολα Μίροτιτς έπλεξε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για την αναμέτρηση με την “Βασίλισσα” στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου υποστήριξε πως ο φόργουορντ των μαδριλένων είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος της Ευρωπής.

“Η Ρεάλ είναι πολύ πετυχημένη ομάδα, είναι μία παραδοσιακή δύναμη όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ. Ο Μίροτιτς είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο. Στη θέση του είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής έχοντας αντίπαλους τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης έχουμε μαζέψει πολλές εμπειρίες”, τόνισε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς και συμπλήρωσε:

“Μόνο όταν δίνεις το 100% μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο η ομάδα.Έχουμε κάνει πολλά βήματα προς τα μπρος, το χειρότερο στο άθλημα είναι όταν συνηθίζεις είτε τις νίκες, είτες τις ήττες. Αυτό δεν συμβαίνει σε μας, Με αντίπαλο τη Ρεάλ θέλουμε να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο παιχνίδι έτσι ώστε να έχουμε την πιθανότητα να το κερδίσουμε.

Κάποιοι παίκτες από τη Ρεάλ θα μπορούσαν να είναι καλοί και στο ΝΒΑ. Έχουν μεγάλη ποιότητα. Απέναντι στη Ρεάλ θα πρέπει να παίξουμε την καλύτερη μας άμυνα, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε. Το γήπεδο είναι sold out και αυτό θα μας δώσει έξτρα κίνητρο. Χαίρομαι πολύ που ο Ματίας Ζάμερ παρακολουθεί πολλά παιχνίδια μας στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…