Κεντρική NBA NCAA Κατήφεια στο SMU

Κατήφεια στο SMU

larry brown smu team

larry-brown-smu-team

Αν υπάρχει μία ομάδα που νιώθει αδικημένη όσο ποτέ μετά την ανακοίνωση του bracket της March Madness, αυτή είναι το SMU. Το συγκρότημα του Larry Brown αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, αλλά το γεγονός πως υπέστη κάποιες συνεχόμενες ήττες στο τέλος του δρόμου ενδεχομένως να απέβη… μοιραίο.

Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί, άλλωστε, το γεγονός πως οι “Mustangs” απώλεσαν την ευκαιρία να μπουν δυναμικά στην Τρέλα του Μαρτίου διεκδικώντας την διάκριση, κυρίως γιατί έχουν ως όπλο τον εξαιρετικό προπονητή τους.

Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το Louisville εντός έδρας. Δεν παίξαμε καλά κόντρα στο Memphis, αλλά δεν διασυρθήκαμε από καμία εκ των δύο ομάδων. Αλλά όταν χάσαμε από το Houston (στον πρώτο αγώνα του conference championship), μου πέρασε από το μυαλό πως δεν θα πάμε στη March Madness“, ήταν τα όσα -με φανερή πικρία- δήλωσε ο Larry Brown μερικά λεπτά μετά την “σφαλιάρα” που δέχθηκε το SMU.

Κι όλα αυτά επειδή δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Μία χρονιά πήγε στράφι μέσα σε μια βδομάδα. Κρίμα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…