Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κατάλληλα προετοιμασμένοι”

“Κατάλληλα προετοιμασμένοι”

markopoulos paok1

markopoulos-paok1

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που μετρά πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ η ήττα του προέρχεται από τον Ολυμπιακό σε ένα φινάλε που σηκώνει πολλές ενστάσεις. Στόχος είναι ση επέκταση του νικηφόρου σερί αλλά μόνο δύσκολο έργο δεν θα είναι αυτό για τον “Δικέφαλο” που δοκιμάζεται στην “καυτή” Δράμα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε για τη δυσκολία του παιχνιδιού με τον ΚΑΟΔ, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να πάρουν τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ ώστε να καταφέρουν να πανηγυρίσουν το “διπλό”:

“Κάναμε καλή προετοιμασία για το παιχνίδι, χωρίς προβλήματα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες αυτού του αγώνα.

Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, έχει δείξει και εκτός έδρας όμως ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα και συνεπώς πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ δυνατοί στην front line, αλλά και στην περιφέρεια, κυνηγούν πολύ το επιθετικό ριμπάουντ, έχουν καλά ποσοστά από μακριά, τρέχουν καλά.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, ούτε και να έχουν άνεση στα σουτ τριών πόντων, όπως επίσης και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουμε δεύτερες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ”.

Από πλευράς παικτών, ο Μαρκ Πέιν, δήλωσε: “Νομίζω ότι η διακοπή που υπήρχε στο πρωτάθλημα λόγω του All Star Game θα μας βοηθήσει. Το ίδιο είχε συμβεί και με την προηγούμενη διακοπή, όπου όταν επιστρέψαμε ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και το ίδιο πιστεύω θα γίνει και τώρα. Η διακοπή θα λειτουργήσει θετικά.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, είμαστε όλοι υγιείς, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για το παιχνίδι και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ ισχυρή ομάδα, έχει δυνατή έδρα, φαίνεται αυτό και από το γεγονός ότι έχουν πετύχει πολύ σημαντικές νίκες στο γήπεδό τους και έχουν δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους τους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…