Κεντρική NBA “Καρφιά” Ντομινίκ για Λεμπρόν
NBA

“Καρφιά” Ντομινίκ για Λεμπρόν

durant james

durant-james

Ο Λεμπρόν έβαλε 61! Έκανε ατομικό ρεκόρ, αλλά και ρεκόρ στην ιστορία του Μαϊάμι! Ο κόσμος όλο υποκλίθηκε! Ε και; Ο Ντομινίκ Γουίλκινς δεν τον… λυπήθηκε, δίνοντας τη δική του εκδοχή πάνω στο θέμα.

“Η ατομική άμυνα ήταν κακή, οι βοήθειες αργοπορημένες και οι αμυντικές περιστροφές αργές”, ήταν το σχόλιο του Ντομινίκ στο twitter, μιλώντας για την άμυνα των Σάρλοτ Μπόμπκατς. Βέβαια, όπως αποδεικνύεται και στη συνέχεια του tweet, στόχος δεν ήταν η άμυνα των Μπόμπκατς, αλλά ο ίδιος ο Τζέιμς και το ρεκόρ του.

Στα 54 μου, θα μπορούσα να σκοράρω 40 πόντους σε αυτή την άμυνα”, τονίζει χαρακτηριστικά ο Γουίλκινς με σαφή πρόθεση να μειώσει το επίτευγμα του “βασιλιά” και να υποβαθμίσει τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από όλο αυτό.

Η γνώμη ενός σταρ του βεληνεκούς του Ντομινίκ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι δεν δείχνει διατεθειμένος να… μασήσει τα λόγια του. Οι αντιδράσεις ποικίλουν με τους “εχθρούς” του Τζέιμς να αναδημοσιεύουν το συγκεκριμένο tweet και τους θαυμαστές του να στέκονται στο πλευρό του.

Πλέον, αναμένεται με αγωνία η συνέχεια της υπόθεσης για να φανεί αν θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια στο… σίριαλ που ξεκίνησε ο Γουίλκινς ή αν ο Τζέιμς θα αποφασίσει να σιωπήσει και να δώσει τέλος στην υπόθεση εν τη γενέσει της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…