Κεντρική NBA “Καρμέλο, έλα στο Σικάγο”
NBA

“Καρμέλο, έλα στο Σικάγο”

carmelo bobcats knicks

carmelo-bobcats-knicks

Κάλεσμα στον Καρμέλο Άντονι να… μετακομίσει στο Σικάγο και να αγωνιστεί για τους Μπουλς έκανε ο σέντερ των “ταύρων”, Γιοακίμ Νοά, με τους δύο παίκτες να έχουν συνομιλία κατά τη διάρκεια του All-star game!

Η σεζόν για τους Νιου Γιορκ Νικς δεν εξελίσσεται ιδανικά και ο Άντονι κινδυνεύει να μείνει για πρώτη φορά στην 11ετή καριέρα του στο ΝΒΑ εκτός πλέι οφ. Οι φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει να… οργιάζουν σχετικά με το μέλλον του, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι μακριά από τη Νέα Υόρκη.

“Ζεστό” ενδιαφέρον παρουσιάζεται να έχουν δείξει οι Λος Άντζελες Λέικερς, ωστόσο η “βόμβα” που έριξε ο Νοά δείχνει ότι υπάρχει και κάτι ακόμα! Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στoν Καρμέλο “Μπορείς να πας στους Λέικερς, αλλά αν θες να κερδίζεις, έλα στο Σικάγο”!

Η προτροπή του ήταν ξεκάθαρη, όπως ξεκάθαρο είναι ότι η τελική επιλογή του Καρμέλο θα καθορίσει εν πολλοίς την επόμενη χρονιά αναφορικά με τους στόχους της ομάδας που θα επιλέξει. Σικάγο ή Λέικερς;

Ο Καρμέλο, πάντως, έριξε το… καρφί του απαντώντας στον Νοά, δηλώνοντας: “Σας έχω παρακολουθήσει αρκετά φέτος και θαυμάζω τη δουλειά σας. Παρεμπιπτόντως, αγαπημένος παίκτης του γιου μου είναι ο Ντέρικ Ρόουζ”. Κρύβει κάτι η τοποθέτηση αυτή; Μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…