Κεντρική NBA “Καμπανάκι” στο Μαϊάμι
NBA

“Καμπανάκι” στο Μαϊάμι

thunder heat

thunder-heat Προεδρικό μήνυμα στους φίλους των Μαϊάμι Χιτ! Ο Πατ Ρίλευ ξεκαθάρισε στο κοινό της ομάδας ότι υπάρχει πολύς δρόμος στη regular season και δεν πρέπει κανείς στην ομάδα να σκέφτεται ήδη τα πλέι οφ και το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

“Έχουμε μπροστά μας 24-25 παιχνίδια και στόχος πρέπει να είναι το πλεονέκτημα έδρας, όχι μόνο στην περιφέρεια, αλλά το απόλυτο. Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να λειτουργεί σωστά, σύμφωνα με όσα ζητάει ο προπονητής”, τόνισε το αφεντικό της ομάδας.

Στη συνέχεια σχολίασε τον σούπερ σταρ της ομάδας, Λεμπρον Τζέιμς, για τον οποίο ανέφερε: “Πρόκειται για έναν παίκτη με τρομερή αυτοπεποίθηση και ίσως είναι ο κορυφαίος στο ΝΒΑ στο συγκεκριμένο τομέα. Είναι γεννημένος νικητής και αυτό είναι που προσπαθεί να πετυχαίνει πάντα”.

Ο Πατ Ρίλευ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Κάρον Μπάτλερ, ο οποίος τελικά προτίμησε τους Οκλαχόμα Θάντερ, παρότι και η ομάδα του Μαϊάμι είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σχετικά με την περίπτωση του Αμερικανού δήλωσε: “Εκτιμάμε τον Κάρον και θέλαμε να τον εντάξουμε στην ομάδα μας. Ο ίδιος, όμως, ήταν κάθετος στις επιθυμίες του και δεν υπήρχε κάτι που να μπορούσαμε να κάνουμε για να τον πείσουμε να αγωνιστεί για το Μαϊάμι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…