Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Καμία διαπραγμάτευση”

“Καμία διαπραγμάτευση”

bartzokas aerodromio

bartzokas-aerodromio

Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουνικάχα Μάλαγα δίχως να υπολογίζει στους Στράτο Περπέρογλου και Γιώργο Πρίντεζη. Οι “ερυθρόλευκοι” αναχώρησαν σήμερα το απόγευμα για τη Ρώμη (σ.σ.: θα διανυκτερεύσουν εκεί και αύριο το πρωί θα πετάξουν για την Ισπανία) γνωρίζοντας πως η αποστολή τους είναι… επικίνδυνη. Παρόλ’ αυτά έχουν αποδείξει πως… τους πάνε τα δύσκολα.

Με δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπλεξε το εγκώμιο των Ανδαλουσιανών αναφέροντας τους παίκτες – “κλειδιά”, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Μπόμπι Μπράουν τονίζοντας πως δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον πρώην παίκτη της Σιένα.

“Μας πειράζει πολύ που έχουμε ακόμη απουσίες και δεν θα έχουμε και πάλι μαζί μας τον Γιώργο και τον Στράτο. Στη Μάλαγα είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις. Το έχουμε συνηθίσει από την αρχή της χρονιάς όλο αυτό με τους τραυματισμούς και προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, με μια ομάδα έμπειρη και θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού αν θέλουμε να κερδίσουμε. Η κάθε ομάδα φαίνεται στις δυσκολίες και στο πως τις διαχειρίζεται”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός για να συνεχίσει:

“Ο ΚάνερΜέντλεϊ, εάν τελικά δεν παίξει, θα είναι μια σημαντική απουσία για εκείνους ενώ ακούω πως ίσως δεν παίξει και ο Βιδάλ. Θα πρέπει όμως, να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί γιατί ξέρετε αυτά αλλάζουν πολλές φορές. Πρέπει να το διασκεδάσουμε καθώς παίζουμε σε και διοργάνωση που αποτελεί την αποθέωση του πολιτισμού”.

Ενώ αναφερόμενος στα μεταγραφικά σενάρια που περιλαμβάνουν το όνομα του Μπόμπι Μπράουν, είπε: “Οι ατζέντηδες, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουμε τη φετινή σεζόν, στέλνουν πάντα προτάσεις με παίκτες. Ο Ολυμπιακός δέχεται πολλές προτάσεις για παίκτες όλη τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με κανέναν παίκτη. Οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή αποτελεί αποπροσανατολισμό για την προσπάθεια που κάνουμε αυτή τη στιγμή και είναι πολύ σημαντική”.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Κατσίβελης τόνισε πως “η Μάλαγα είναι μια ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια στο παρκέ. Στοχεύει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ που είναι το μεγάλο τους όπλο. Θα πρέπει να έχουμε και εμείς ενέργεια, σωστές επιλογές στην επίθεση, μέσω της άμυνας να βγάλουμε ενέργεια και στην επίθεση και να δώσουμε όλοι το 100%. Πάντα οποιοσδήποτε παίκτες έρχεται από τον πάγκο πρέπει να δίνει μεγαλύτερη ενέργεια, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση να βοηθάει όπως και όσο μπορεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • span perpe pri ektos

    Χωρίς “Πρι” – “Πέρπε”

    Οριστικά εκτός μάχης για τον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα θα έμεινε ο Γιώργος Πρίντεζης αφ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…