Κεντρική Basket League Άρης “Κέρδος, η προσπάθεια”

“Κέρδος, η προσπάθεια”

minic oaka

minic-oaka

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει για την 21η αγωνιστική, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουν ο,τι καλύτερο μπορούν. Σε αυτό στάθηκε και ο Μίλαν Μίνιτς, συμπληρώνοντας πως για τα νέα παιδιά του Άρη η προσπάθεια και μόνο σε έναν τέτοιο  αγώνα θα έχει μεγάλη σημασία ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών:

“Είχαμε μια εβδομάδα με κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ο Ασημακόπουλος είχε πρόβλημα με τον αχίλλειό του, ο Πελεκάνος, όπως και κάποια άλλα παιδιά που είχαν τραυματισμούς, προσπαθούν να βρουν το ρυθμό τους και αυτό οπωσδήποτε επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, δύο φορές συνεχόμενα Πρωταθλητής Ευρώπης και έχει μεγάλους στόχους. Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί σε αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και αυτό που προσπαθούμε από την αρχή να διδάξουμε στους παίκτες μας, είναι ότι θα αποτελεί κέρδος γι’ αυτούς και για την ομάδα αν δίνουν το μάξιμουμ μέσα στο παιχνίδι”.

Εκ των παικτών, Νίκος Γκίκας, σημείωσε:  “Η διαφορά των δύο ομάδων στο προσεχές παιχνίδι είναι σίγουρα μεγάλη. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί, τόσο στην Α1, όσο και στην Ευρωλίγκα. Εμείς, όμως, θέλουμε να αγωνιστούμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% και στα 40’ του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…