Κεντρική Ελευσίνα “Κάναμε κρίσιμα λάθη”

“Κάναμε κρίσιμα λάθη”

skarafigas1

skarafigas1

Ο Πανελευσινικός ηττήθηκε στο Ρέθυμνο, επεκτείνοντας το αρνητικό σερί στα τρία παιχνίδια, και έμεινε πίσω στη μάχη της παραμονής. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας, δεν είχε όρεξη να πει πολλά, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης και στάθηκε στα κρίσιμα λάθη των παικτών του:

“Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Πρέπει να κάτσουμε κάτω  και να δουλέψουμε ότι μπορούμε αυτές τις δύο εβδομάδες, με τα προβλήματα μας. Να ενισχυθούμε περιφερειακά.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, εκεί που πιστέψαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε το ματς, κάναμε τρία καθοριστικά λάθη στον αιφνιδιασμό και το πληρώσαμε. Το Ρέθυμνο Aegean έπαιξε πολύ καλύτερα. Καλή συνέχεια εύχομαι στον κόουτς και στην ομάδα”.

Από πλευράς παικτών, ο Γιάννης Δημάκος, δήλωσε: “Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όμως ξεκινήσαμε κάπως νευρικά και δεν αντέξαμε στο ρυθμό του Ρεθύμνου. Ειδικά, στο 2ο δεκάλεπτο και στις αρχές του 3ου κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν στην επαφή μας με το σκορ.

Για άλλη μία φορά είμαστε άτυχοι, αφού ήρθαμε χωρίς τον βασικό μας πλέι μέικερ, τον Θωμά Νίκου, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά. Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Αυτή η εβδομάδα θα μας βοηθήσει να επανέλθουμε από τους τραυματισμούς και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στην Πάτρα, που είναι τελικός για μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…