Κεντρική Διεθνή Θέλει εθνική ο Ούντριχ

Θέλει εθνική ο Ούντριχ

Beno Udrih Knicks

Beno-Udrih-Knicks

Το περασμένο καλοκαίρι και στην προετοιμασία της εθνικής Σλοβενίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ ο Μπένο Ούντριχ έκανε τα “δικά” του με συνέπεια να “κοπεί” από την αποστολή και να μην δώσει το “παρών” στην διοργάνωση της πατρίδας του.

Τότε ο 32χρονος άσος ζήτησε επιπλέον άδεια σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του προκειμένου στην συνέχεια να ενσωματωθεί στην προετοιμασία ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό. Αλλά τα πράγματα δεν έμειναν εκεί καθώς η Ομοσπονδία της χώρας τον κατηγόρησε για βεντετισμούς και όπως ήταν φυσικό ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς δεν τον δέχτηκε ποτέ στην ομάδα.

Έτσι η εθνική Σλοβενίας παρατάχθηκε χωρίς τον ηγέτη της στο Ευρωμπάσκετ όπου κατετάγη 5η και πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τι σχέση έχει αυτό το γεγονός με τον Ούντριχ; Ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ “ξαναχτύπησε” και μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραδέχτηκε ότι θα τον ενδιάφερε η προοπτική να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα, αρκεί να το θέλει και ο Γιούρι Ζντοβς.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο άσος των Μέμφις Γκρίζλις θεωρείται ως persona non grata στη Σλοβενία όπου μεταξύ άλλων υπάρχει η αντίληψη ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα και ότι αν ίσχυε το αντίθετο τότε έπρεπε να το δείξει στην πράξη. Οπότε ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Ούντριχ άνοιξε την πόρτα της επιστροφής του, δεν είναι σίγουρο ότι όχι μόνο ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός αλλά και η Ομοσπονδία θα τον… αποδεχτούν.

Φέτος ο Ούντριχ που μετακόμισε πριν λίγες στους Μέμφις Γκρίζλις από τους Νιου Γιορκ Νικς έπαιξε με τους “Νεοϋορκέζους” σε 31 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 5,6 πόντους και 3,5 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…